PRELEPA BRAZILKA ZAPALILA MREŽE: Otkrila koliko ima GODINA i NIKO joj ne veruje! Nikad ne biste pogodili! ŠOK! (VIDEO)
Foto: Printskrin Tik Tok

NEVEROVATNO

PRELEPA BRAZILKA ZAPALILA MREŽE: Otkrila koliko ima GODINA i NIKO joj ne veruje! Nikad ne biste pogodili! ŠOK! (VIDEO)

Žena -

Mnoge žene mogu da se pohvale mladolikim izgledom, ali samo retke mogu da kažu da zaista izgledaju brutalno. Da li je u pitanju genetika, način života ili nešto treće, ne zna se sa sigurnošću, ali je fakat da za neke žene gotovo niko ne bi pogodio koliko zaista imaju godina.

Neke od njih javno dele svoje "recepte", tajne i trikove kojima se služe, ali ova Brazilka je defintivno zaslužila titulu pobednice.

Ako bi postojalo takmičenje u tome koja žena izgleda najmlađe, ona bi definitivno zauzela prvo mesto. Brazilka, koja je veoma popularna na društvenim mrežama, izaziva haos na TikToku. Stalno dobija pitanja o godinama i sada je rešila da ih i otkrije. Verovali ili ne, ova atraktivna lepotica ima 48 godina!

Brazilka je istakla da je stalno pitanju kako izgleda toliko mlađe, ali ona nema recept, već sreću. Svi članovi njene porodice takođe izgledaju mnogo mlađe - genetika je ovde očigledno odigrala maestralnu ulogu! U komentarima ispod svojih objava stalno dobija pohvale, naročito od jačeg pola.

"Svaka čast", "E ovo je za pohvalu, deluje prirodno", "Reci nam šta radiš i kako postižeš to!", "Ja imam 25 godina i da je vidim u klubu, ladno bih joj prišao", "Čoveče, ovo deluje nemoguće", samo su neki od komentara na društvenim mrežama. Pogledajte kako Brazilka izgleda u snimku gde otkriva svoje godine:

(Kurir.rs)

Bonus video:

03:57

ZORANA MIHAJLOVIĆ: Ne idem na botoks, istina je da mi dolazi šminkerka u pet ujutro

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track