ŽENA KATARSKOG ŠEIKA OBUKLA TRENDI HALJINU KOJA JE SVE ODUVALA: Izgledala kao PRAVA BOGINJA, a pogledajte joj cipele i torbu! FOTO
Foto: Profimedia

neverovatno

ŽENA KATARSKOG ŠEIKA OBUKLA TRENDI HALJINU KOJA JE SVE ODUVALA: Izgledala kao PRAVA BOGINJA, a pogledajte joj cipele i torbu! FOTO

Žena -

Supruga katarskog šeika i bivšeg katarskog emira Hamada ibn Halifa ela Tanija Šejha Moza ibn Naser nije u javnosti napravila ijednu modnu grešku. Njena nova fotografija koja je objavljena na Instagramu pravi je dokaz toga.

Šejha Moza neretko se može videti na tribinama Svetskog prvenstva u fudbalu u Kataru koje je počelo 20. novembra, a koje će trajati do 18. decembra.

Takođe, ova uticajna žena u zemlji domaćinu Mundijala, pojavljuje se ovih na događajima posvećenim obrazovanju. Ova sfera je godinama polje njenog interesovanja i delovanja, prenosi Blic Žena.

Njeno novo modno izdanje je zaista posebno jer se radi o abaji ručno oslikanoj kanom, kako se navodi na Instagram stranici posvećenoj njenom stilu.

Abaja je haljina koju nose žene u delovima muslimanskog sveta, a Moza je obukla model brenda koji se zalaže za održivu modu i koji u kreiranju koristi tehniku oslikavanja detalja na odeći kanom.

Haljina je specijalno dizajnirana za suprugu katarskog šeika i bivšeg emira kog vidite na fotografiji pored nje.

Šejha Moza je uz tradicionalnu odeću obula elegantne salonke i torbu modernog dizajna, još jednom pokazavši umeće kombinovanja tradicionalnog i savremenog dizajna.

(Kurir.rs)

Bonus video:

00:43

KATAR PUN KONTROVERZI! Fudbalski sudija o nesuglasicama FIFA: Najveći sponzor je zabranjen za konzumaciju i odluka o LGBT traci!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track