OVA SRPKINJA TVRDI DA IMA NAJVEĆU ZADNJICU NA SVETU: Nataša je sada promenila LIČNI OPIS, a OVAKO je izgledala pre SVIH OPERACIJA!
Foto: Printscreen Facebook

IMPOZANTNO

OVA SRPKINJA TVRDI DA IMA NAJVEĆU ZADNJICU NA SVETU: Nataša je sada promenila LIČNI OPIS, a OVAKO je izgledala pre SVIH OPERACIJA!

Žena -

Da ponekad određena opsesija zaista može da poprimi bizarne razmere, dokaz je i Nataša Kraun, koja se predstavlja kao plus sajz model i žena sa najvećom zadnjicom na svetu. Jedan pogled na njene fotografije dovoljan je da shvatite da ne preteruje kada je sebi dodelila tu titulu.

Nataša, koja je inače poreklom iz Srbije, inače živi i radi u Geteborgu, visoka je oko 178 cm i ima 135 kilograma, a obim bokova joj je neverovatnih 182 cm. Ona ističe da joj je modni uzor Kim Kardašijan, a kaže da povećava zadnjicu kako bi se osećala "seksi i moćno".

Ona inače unosi i više od 6.000 kalorija dnevno kako bi povećala masu, dane provodi konzumirajući pice i slatkiše, a priznala je da ume da pojede i više od šest kilograma čokoladnog krema mesečno. No, svakako su glavni krivac za njenu monstruozno veliku zadnjicu plastične operacije.

"Moja transformacija šokirala je mnogo ljudi. Dosta sam dobila na težini, ali moram da se ugojim još 25 kilograma. Teško je održavati ovo telo. Morate puno da jedete, oko 6.000 kalorija dvnevno, a mora i puno da se vežba", rekla je ona jednom prilikom.

Nataša Kraun
foto: Profimedia

Sa estetskim zahvatima počela je kada je imala 20 godina, a koliko se promenila najbolje govore njene stare fotografije - na kojima je još uvek bila prirodna i normalno izgledala.

Danas Nataša zarađuje prodajom fotografija i video snimaka svog tela i zadnjice fanovima širom sveta, a možda zvuči apsurdno ali ih zapravo ima. Samo na Instagramu prati je više od 2, 1 miliona ljudi!

"Nisam mislila da je moguće zarađivati novac na ovaj način, ali sada vidim da je moguće. S guzom sam lomila stolice, lomila sam krevete, lomila sam ljude. Uvek sam bila drugačija", kaže Kraunova.

Ona je dodala i da misli da je pozitivan primer, jer pokazuje da širom sveta pokazuje da postoje drugačiji ljudi.

"U Švedskoj žene misle kako moraju da izgledaju lepo, ali ja mislim da ljudi moraju da vide kako bi trebalo da izgledaju stvarne žene", izjavila je ona.

Ona je, inače, godinama bila plavuša, ali je nedavno prešla u tabor crnki i promenila imidž - dodatno je uvećala usne, otišla je na novu trajnu tetovažu obrva, a čini se da je podigla i jagodice. Zanimljivo je da je izbrisala sve stare fotografije sa društvenih mreža, te sad ima samo one na kojima ima crnu boju kose i "novo" lice.

Ova 30-godišnjakinja je pored Instagrama otvorila i TikTok profil, gde je takođe veoma popularna, a nedavno je priznala da i godinama nije imala pravgo dečka jer se "muškarci plaše njene atraktivne spoljašnjosti".

(Kurir.rs/ Blic žena)

Bonus video:

00:20

Jeleni Karleuši viri zadnjica iz farmerki: Da li je ovo najbrutalnije izdanje dosad?

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track