Najnovije vesti

NEKA VAM UNUTRAŠNJOST AUTOMOBILA BUDE KAO NOVA: Sve što vam treba je ovo sredstvo!
Foto: Profimedia / Andriy Popov / Panthermedia / 

NEKA VAM UNUTRAŠNJOST AUTOMOBILA BUDE KAO NOVA: Sve što vam treba je ovo sredstvo!

Žena

Tokom dužeg perioda stvari se troše, pohabaju, oštete, a pogotovo kada su u pitanju automobili koje koristimo svakodnevno. Vreme, sunčeva svetlost, nemarnost ili nedovoljno održavanje utiču na sam izgled automobila. Ne morate uvek da idete u servis ili kod majstora, jer sada sami možete da vratite stari sjaj vašem automobilu uz pomoć izvrsnog sredstva za obnovu plastike koje čini da plastika ili koža izgledaju kao novi!

Hangar.rs
foto: Promo

Ova tečnost za obnovu plastičnih delova vrlo je jednostavna za korišćenje i predstavlja idealno rešenje kako bi vaš automobil uvek izgledao svež! Služi kao dugotrajna zaštita od ogrebotina i bleđenja izazvanim UV zracima i pruža efikasnu zaštitu od nakupljanja statičnog elektriciteta i prašine. Najvažnije je da ne oštećuje kožu niti plastiku i vraća im originalni izgled.

Može da se primeni na bilo koji predmet od plastike ili kože, a dodat je i vodootporni premaz materijalima. Formula ovog sredstva prolazi kroz samu površinu materijala i deluje iznutra prema napolju. Sprej izrazito delotvorno obnavlja originalnu boju i radi jednako dobro na sjajnim ili mat površinama.

U pakovanju dobijate sredstvo za reparaciju od 100ml i krpu sa kojom obrišete nakon prskanja spreja.

Da vaš auto izgleda kao nov, poručite ovo fantastično sredstvo OVDE po ceni od 1.499 rsd ili pozovite 011/4420-502 svakog radnog dana.

Promo

Prijavite se na newsletter.

Svakog dana besplatan pregled vesti na vaš e-mail.

* Obavezna polja