MLADA POCRVENELA OD SRAMOTE ZBOG GOVORA MLADOŽENJE: Rešio je da otkrije ISTINU o njihovom odnosu i žestoko je IZBLAMIRAO! (VIDEO)
Foto: printscreen

HIT

MLADA POCRVENELA OD SRAMOTE ZBOG GOVORA MLADOŽENJE: Rešio je da otkrije ISTINU o njihovom odnosu i žestoko je IZBLAMIRAO! (VIDEO)

Žena -

Obično su kumovi ti koji mogu da nas iznenade urnebesnim ili neočekivanim govorom, ali se sada na Tiktoku vrti video koji je šokirao sve, a u kome je glavni krivac za blamantnu priču upravo mladoženja.

On je rešio da podeli pravu priču o tome kako su on i njegova supruga uopšte uplovili u vezi i tako je iznenadio sve.

Mladoženja
foto: printscreen

- Osećam da Keti i ja danas moramo da budemo malo iskreniji sa svima vama. Ispričali smo vam da smo se prvi put sreli u noćnom klubu, popričali malo i poljubili se kasnije te noći. Iako je to istina, usput smo izostavili nekoliko delova - započeo je mladoženja, a mlada nije uspela da sakrije zbunjenu reakciju.

Dok su se zvanice kikotale, mladoženja je istakao da je nakon njihovog poljupca, priča krenula u drugačijem smeru:

- Nakon toga sam joj se izvinio što nisam baš tako pričljiv i, iako će ona to i danas poricati, rekla mi je: 'Zašto ne uzmeš moj broj, pa možemo da se vidimo?'. U to vreme nisam flertovao sa devojkama i sav tako zbunjen nisam čak ni uzeo njen broj. Umesto toga, otišao sam da donesem par pića kao pravi gospodin - ispričao je, a onda je usledio potpuno neočekivani ishod situacije - Keti se tada već ljubila sa drugim.

- U svom stilu, popio sam dva pića i vratio se na plesni podijum. I dan danas sam nervozan kada odemo u bar, jer ne smem da je ostavim bez nadzora - našalio se, dok su gosti prasnuli u smeh, a mlada skrivala lice rukama.

Iako se na snimku vidi da je svima ova priča simpatična, korisnici društvenih mreža dele mišljenje. Mnogi su istakli da "nije bilo potrebe da se mlada ovako sramoti".

(Kurir.rs/Mondo)

Bonus video:

00:47

venčanje Vanje Mijatović

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track