ANĐELA UHVATILA DEČKA U PREVARI ZBOG DETALJA NA FOTOGRAFIJI: Poslao joj selfi, a OVO ga je odalo da ŠVRLJA! Evo šta je uradila!
Foto: Printscreen/TikTok

NE POSTOJI SAVRŠEN ZLOČIN

ANĐELA UHVATILA DEČKA U PREVARI ZBOG DETALJA NA FOTOGRAFIJI: Poslao joj selfi, a OVO ga je odalo da ŠVRLJA! Evo šta je uradila!

Žena -

Korisnica TikToka po imenu Anđela na svom profilu je objavila video u kojem je pokazala kako je otkrila da je dečko vara.

On joj je naime rekao da će sa svojom porodicom provesti dan na reci, te joj je poslao i fotografiju s kajaka kako bi joj pokazao kako se dobro provodi. Međutim, ono što nije primetio je jedan vrlo važan detalj koji je otkrio da laže, a u pitanju je odraz u naočarima.

@angelaxlaba how i finally caught my boyfriend cheating on me and then he calls me with her to break up once he was caught ☺️ #fyp #cheater #liar #WhenRiftanSays ♬ what the fuck was that - champagnemami

Na fotografiji njen dečko nosi sunčane naočare koje naravno imaju odraz, a pomoću njega je Anđela shvatila da je vara jer je zumirala fotografiju i ugledala nepoznatu devojku kako sedi s njim u kajaku.

U videu je nakon njegove fotografije pokazala i kako joj dečko ne odgovara na poruke nakon što je shvatila zapravo s kim je.

Anđela, TikTok
foto: Printscreen/TikTok

U drugom videu, Anđela je ispričala kako je dečko priznao da ju je varao i da su nakon toga raskinuli.

- Znala sam da me vara jer mene nikad nije zvao na takve stvari, poput odlaska na kajak. Jednostavno je bio previše zaslepljen da bi to tada video - objasnila je u videu.

Anđela Laba
foto: Printscreen TikTok

Njeni videi su postigli veliku popularnost, a mnogi su s njom saosećali, te su komentarisali kako nije zaslužila nekoga ko se tako ponaša prema njoj.

- Istina uvek izađe na videlo, ovog puta zbog odraza - komentarisala je jedna korisnica.

(Kurir.rs)

Bonus video:

08:00

SVAKI 4 BRAK U SRBIJI ZAVRŠI SE RAZVODOM, PREVARA GLAVNI UZROK: Stručnjak objasnio kako vara žena, a kako muškarac RAZLIKA OGROMNA

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track