JA NE MOGU OVO DA ISPRATIM: Jedinom tati u RODITELJSKOJ VIBER GRUPI dozlogrdilo, pa poslao mamama poruku od koje gore srpske mreže
Foto: Shutterstock

PA DOBRO JE REKAO

JA NE MOGU OVO DA ISPRATIM: Jedinom tati u RODITELJSKOJ VIBER GRUPI dozlogrdilo, pa poslao mamama poruku od koje gore srpske mreže

Žena -

Roditeljske Viber grupe postale su nešto bez čega se danas izgleda ne može. Hteli vi to ili ne, ako ste roditelj, sigurno ćete završiti u školskoj ili vrtićkoj Viber grupi i sigurno ćete svako malo skontati da imate 843 nepročitane poruke na razne teme - šta kupiti vaspitačici/ učiteljici za 8. mart, gde kupiti, ko će joj ga predati, čije dete i zašto je dobilo 4+, koliko džeparca poneti na rekreativnu nastavu... Ma, tome kraja nema.

Tu je i ono čuveno – nastavnica kaže nek se javi onaj ko nije dobio mejl s rasporedom, a usledi 25 odgovora – mi jesmo.

Naravno, ove Viber grupe umeju da budu i korisne jer na jednom mestu mogu da se brzo reše mnoga pitanja i dileme. Međutim, veoma često se dešava da stvari odu predaleko.

Dokaz za to je i jedna fotka koja odnedavno kruži društvenim mrežama u Srbiji. A ako je verovati Tviteru, autor poruke koja se neprestano deli po mrežama je jedan tata, retka zverka u roditeljskim Viber grupama, reklo bi se.

Njemu je naime, kao verovatno jedinom tati u grupi, dozlogrdilo neprestano pristizanje poruka, te se obratio svim članicama grupe:

"Drage mame, ja sam izgleda jedini tata u ovoj grupi. Zamolio bih vas da se dopisivanje i prepisivanje malo skrati. Ja niti mogu, niti imam vremena da ispratim 125 poruka koje su danas poslate u ovoj grupi", započeo je izlagnje ovaj tata, pa dodao:

"Ako kupujemo tepih, vaspitačice su rekle zeleni, onda zeleni i gotovo. Slikanje je 20.12. i gotovo", poentirao je na kraju.

Za taj svoj pokušaj da se sve reši po kratkom postupku ovaj tata je dobio mnoge pohvale.

A na kraju javili su se i oni koji, kako kroz šalu priznaju, nemaju hrabrosti za ono što je on uradio.

(Kurir.rs)

Bonus video:

03:31

RODITELJI KRIVE SISTEM za nasilje u školama

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track