NE MORATE DA SPAVATE S NJIM DA BISTE ZNALE DA JE LOŠ U KREVETU: Evo kako da znate da nije dobar LJUBAVNIK pre nego što vas dodirne
Foto: Profimedia

KORISNI TRIKOVI

NE MORATE DA SPAVATE S NJIM DA BISTE ZNALE DA JE LOŠ U KREVETU: Evo kako da znate da nije dobar LJUBAVNIK pre nego što vas dodirne

Žena -

Istraživanje sprovedeno na 1.740 muškaraca je pokazalo da oni koji su loši ljubavnici najčešće mogu da se prepoznaju po načinu ponašanja. Stručnjakinja za seks, Anabel Najt, tvrdi da nije teško prepoznati loše ljubavnike, čak i ako samo večerate s potencijalnim partnerom.

Ovo je pet sigurnih znakova da je muškarac loš ljubavnik:

Brzo jede: Muškarci koji brzo jedu samo trpajući hranu u svoj stomak gotovo ne osećajući njen ukus najčešće su takvi i u krevetu, prebrzo završavaju intimni odnos. Uživanje u hrani jedan je od sigurnih pokazatelja da osoba uživa u svemu u životu, pa i u seksu. Ukoliko vaš potencijalni partner zatraži račun pre nego što ste završili s jelom i spustili viljušku, budite sigurni da ćete biti razočarani i u krevetu s njim. Ovo može da bude i znak emotivnog neiskustva i razumevanje koje je ključno za zdrav, ispunjen i srećan seksualni život.

seks
foto: Shutterstock

Hvalisavac: Muškarac koji već na prvom sastanku voli da se hvali svojim seksualnim umećem i priča o uspehu kod žena, najčešće je samo hvalisavac. Ovakva vrsta razgovora i to što hvali samog sebe najčešće je znak nesigurnosti i tipično ponašanje nekoga ko je loš u krevetu.

Pijanac: Potpuno je u redu na romantičnom sastanku popiti čašu vina, ali ako se vaš potencijalni partner naliva alkoholom, budite sigurni da od vatrometa u krevetu nema ništa. Osim činjenice da preterana količina alkohola doprinosi erektilnoj disfunkciji, budite sigurni da ćete u njegovom dahu tokom vođenja ljubavi osetiti oštar i jak miris alkohola.

Seks
foto: Shuttertock

Previše oprezan: Muškarci koji su previše oprezni u životu najčešće su takvi i u krevetu. Oni su robovi navika i rutine, a svaki pokušaj da nešto promenite i malo začinite seksualni život dočekuju s odbijanjem. Ovakvi muškarci se najčešće oslanjaju na rutinu i sigurnost kako bi izbegli moguće opasnosti, pa je i seks s njima najčešće dosadan.

Neizdrživ: Izdržljivost u različitim životnim situacijama najčešći je pokazatelj i izdržljivosti u krevetu. Ukoliko vam je potrebna poluga da ga pomerite sa fotelje i kad uspete da ga nagovorite na šetnju, a on već posle dva minuta kuka kako je umoran, budite sigurni da će takav biti i u spavaćoj sobi. Seks će biti verovatno brz, pa je najbolje s takvim muškarcem uopšte ne ulaziti u intimne odnose ukoliko očekujete dobar seks.

Seks
foto: Shuttertock

Odlike dobrog ljubavnika

Poput loših ljubavnika, lako se mogu prepoznati i oni muškarci koji su fantastični u spavaćoj sobi. Razumevanje i briga za vas je prva odlika sjajnog ljubavnika koji se ne plaši da s vama uspostavi kontakt očima koji će dodatno zapaliti vatru između vas. To dokazuje i da se ne plaši novog intimnog iskustva.

Muškarac koji je ujedno i džentelmen i ne hvali se svojim ljubavnim iskustvom, daje dozu sigurnosti da neće već sutradan na sva zvona obelodaniti da je imao seks, što ženama daje dodatno poverenje.

I za kraj, kako ističu istraživači, muškarac koji se dobro ljubi, najčešće je dobar u krevetu jer i poljubac i seks doživljava kao potpunu prirodnu i normalnu stvar što garantuje užitak u krevetu.

(Kurir.rs/ Net.hr)

Bonus video:

00:55

NEZAVISNO OD MUŠKARCA U KREVETU TRAJE ISKLJUČIVO 20 MINUTA Lidija Vukićević šokirala sve žene: Otkrila ŠTA UVEK RADI PRED SPAVANJE

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja