ZARAĐUJE 4.500.000 DINARA MESEČNO, A NEKAD RIBALA TUĐE TOALETE: Shvatila da je TOP riba, sada se ubija od KEŠA i živi ŽIVOT (FOTO)
Foto: Instagram

snašla se

ZARAĐUJE 4.500.000 DINARA MESEČNO, A NEKAD RIBALA TUĐE TOALETE: Shvatila da je TOP riba, sada se ubija od KEŠA i živi ŽIVOT (FOTO)

Žena -

Kortni Brajt (39) iz Teksasa je ribala toalete i čistila kuće da bi zaradila novac, a onda je rešila da uradi jednu ekstremniju stvar.

Naime, ova majka dvoje dece je počela da prodaje svoje seksi fotografije i snimke na veb sajtu, da bi njena zarada dostigla 33.000 funti mesečno (malo više od 4.500.000 dinara).

Kortni Brajt
foto: Instagram

To joj je omogućilo da prestane da se bavi čišćenjem, a njen muž Nik (42) koji je podržavao od početka je takođe dao otkaz na svom radnom mestu.

Osim što je bezrezervno podržava, on je i njen poslovni partner.

Par sada živi život iz snova zajedno sa svojom decom Landrijem (16) i Elizom (13) i mogu da im priušte luksuzni dom s bazenom i toboganom i igraonicom.

Kortni Brajt
foto: Instagram

"Bila sam čistačica oko šest godina. Bio je težak posao ribati toalete i uvek sam se divila modelima. Sanjala sam o tome da postanem model. Izgledalo je zabavno i seksi, a suprug mi je uvek govorio da sam zgodna kao i one", rekla je Kortni za britanski "Mirror".

Kortni Brajt
foto: Instagram

"Tako da sam, malo kao šalu još 2016. godine napravila stranicu na Instagramu, gde sam postavljala svoje seksi slike. To je eksplodiralo, pa smo odlučili da pokušamo da napravimo neki posao sa tim", nastvalja ona priču i kaže da su pokrenuli sajt, a svega 6 meseci posle toga je uspela da napusti posao čišćenja.

Kortni Brajt
foto: Printscreen/Instagram

"Mnogo volim i činjenicu da mogu da pokažem da i žena koja ima decu, može biti seksi. Život se ne zadvršava kada postanete majka", priča Teksašanka.

(Kurir.rs)

Bonus video:

01:58

VRELI PLES KAO ANESTEZIJA! Seksi zubarka sa Novog Beograda ruši predrasude!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja