SVEKRVA IZ PAKLA POSLALA SNAJI ČESTITKU ZA PRAZNIKE: Žena se šokirala kada je videla šta piše i morala da podeli MUKU sa ljudima!
Foto: Profimedia

strašno

SVEKRVA IZ PAKLA POSLALA SNAJI ČESTITKU ZA PRAZNIKE: Žena se šokirala kada je videla šta piše i morala da podeli MUKU sa ljudima!

Žena -

Jedna žena je otkrila kako je pobesnela na svoju svekrvu nakon što im je ona poslala božićnu čestitku.

Žena je na TikToku objavila video, odnosno deo njene božićne čestitke na kojoj su spreda bile ptice s unapred ispisanom porukom. Međutim, svekrva je dodala i popis svega onog što je ove godine potrošila na njih.

Žena je najzvala najotrovnijom svekrvom na svetu.

svekrva, snaja
foto: Printscreencreen/TikTok

"Dakle, ovo je moja svekrva. Ovo želim da podelim s vama samo kako bih vas posetila da nema uvek potrebe da dobijete ili poklanjate božićni poklon", rekla je.

"Ovo inače čak i nije prvi put da mi radi tako nešto", napominje snaja.

Uz klasične praznične pozdrave, svekrva je rešila da sinu i snaji nabroji sve što im je kupila u toku protekle godine i naznači tačnu cenu toga.

čestitka, svekrva
foto: Printscreen/TikTok

"Umesto da lepo kaže da nema za poklon ili da ne želi da nam ga kupi, ona nabroji sve što nam je kupila u toku godine kako bismo shvatili da nam je kupila više nego dovoljno", kaže ova snaja.

Svekrva je čak napisala kako im je ove godine kupila ćebe i platila račun za struju.

svekrva, snaja
foto: Printscreencreen/TikTok

"Moram da kažem da nam je mnogo pomogla jer sam ja ostala bez posla, ali mislim da nije lepo da nas ovako podseća na svoju pomoć. Može i da nam jednostavno ne kupi ništa i ne spomene ništa i niko joj ne bi zamerio", kaže žena, a mnogi su se složili sa njom u komentarima.

"Više nikada nemoj da primiš ništa od nje. Sigurno ćeš naći novi posao, i tada joj naglasi da želiš da prekineš tradiciju međusobnog poklanjanja", bio je jedan od komentara.

(Kurir.rs)

Bonus video:

01:34

PALA PRVA JEDINICA U MAJKAMA I SNAJKAMA! Dvolična svekrva iza Radicinih leđa izogovarala jelo, a u lice joj rekla da je PRELEPO

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track