ISTURILA ZADNJICU I POZIRALA NA PLAŽI, A SAD JOJ SE CEO SVET SMEJE: Pokušala da izgleda S*KSI kad je usledio PREVERZAN OBRT!
Foto: Printscreen/TikTok/madimarotta

HIT

ISTURILA ZADNJICU I POZIRALA NA PLAŽI, A SAD JOJ SE CEO SVET SMEJE: Pokušala da izgleda S*KSI kad je usledio PREVERZAN OBRT!

Žena -

Madi Marota iz Amerike se kratkim videom na TikToku požalila svim pratiocima kako je od njene praktično savršene slike u kupaćem ispala "bolesna" fotka žene sa čudnim detaljem.

Medi je zamolila prijatelja da je slika u zavodljivoj pozi na jednoj od najpoznatijih plaža na Floridi, na Majami Saut Biču, a kada je zauzela zavodljivu pozu i isturila zadnjicu desio se obrt. Jedna žena joj je uletela u kadar. Čim je videla fotku bilo joj je jasno da tu sliku neće moći da objavi.

Iza nje je sedela devojka koja se ubacila u fotografiju samo s levom rukom i napravila optičku iluziju, a da toga nije bila ni svesna. Pod nekim čudnim uglom, njena ruka je izgledala kao da Medi ima muški polni organ.

Ovaj video je imao milionske preglede, a većina tiktokera je rekla da se skoro nisu nasmejali kao sa ovom optičkom iluzijom. Bilo je i onih koji su joj predložili da obriše ruku u fotošopu. Reakcije muškaraca su mahom bile da im se "povraća" od pomisli na ženu sa muškim polnim organom, dok je ženama uglavnom sve bilo presmešno.

(Kurir.rs/Mondo)

Bonus video:

01:29

Objavljena prva tvrda solarna rendgenska slika iz perspektive Zemlje u svetu

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track