KAD TELO KAŽE DOSTA: 16 znakova da je vašem telu hitno potreban detoks!
Foto: Profimedia / Antonio Guillem Fernndez / Alamy / Alamy / 

KAD TELO KAŽE DOSTA: 16 znakova da je vašem telu hitno potreban detoks!

Žena -

Naš imunitet neumorno radi svakodnevno štiteći nas od raznih štetnih spoljašnjih uticaja kao što su bakterije, virusi, hemikalije, dim, toksini, pesticidi i drugi zagađivači prisutnih oko nas. Ove hemikalije i toksini utiču na naše zdravlje i blagostanje. Česte probavne smetnje i umor su samo neki od simptoma koje ne bi trebalo da uzimate zdravo za gotovo. Evo najčešćih simptoma kojima nam telo ukazuje da mu je hitno potrebna detoksikacija.

  1. Stalno se osećate umorno i pod stresom ste
  2. Usporen vam je metabolizam i teško gubite kilograme
  3. Patite od zatvora
  4. Često vam izbijaju bubuljice, koža vam je suva, bleda i bez sjaja
  5. Imate glavobolje
  6. Imate česte promene raspoloženja
  7. Teško se fokusirate i koncentrišete
  8. Lako se prehladite i čini vam se da pokupite svaki virus čim je neko bolestan u vašoj okolini
  9. Često se hranite nezdravo, posežete za brzom, prženom i industrijski obrađenom hranom, kao i hranom koja je puna šećera
  10. Pijete dosta kafe, alkohola, konzumirate cigarete i lekove
  11. Svakodnevno ste izloženi toksinima koji dolaze iz okoline, kao što su emisije štetnih gasova, dim cigareta, herbicidi, pesticidi, hemikalije za domaćinstvo
  12. Imate neobjašnjenu neplodnost
  13. Imate neku autoimunu bolest kao što je Hashimotov tiroiditis
  14. Često imate želju za slatkišima i skrobnom hranom
  15. Često se osećate emocionalno nestabilno, depresivno, nemotivisano, bez energije i entuzijazma
  16. Imate loš zadah, iako uredno održavate higijenu usta i zuba

Ukoliko imate neki od ovih simptoma, velika je verovatnoća da vaše telo ima visok nivo toksina i da mu je hitno potrebna detoksikacija. Savetujemo vam da uklonite sve štetne faktore iz svoga života, odnosno bar one na koje sami možete da utičete - da pređete na zdraviju hranu, smanjite ili potpuno izbacite duvan i alkohol iz svoga života, a za one ostale faktore na koje ne možete da utičete kao što su zagađenje iz vazduha i životne sredine, predlažemo vam da pomoć potražite u Green Fit biljnim kapima.

Izvršite detoksikaciju organizma na potpuno prirodan način preko jetre i bubrega uz pomoć moćnih biljaka koje ulaze u sastav Green Fit biljnih kapi i vaše telo će vam biti zahvalno!

Green Fit biljne kapi predstavljaju kombinaciju tinktura i ekstrakata čiji aktivni sastojci pospešuju metabolizam, regulišu probavu i eliminaciju suvišne tečnosti, te na taj način olakšavaju razgradnju masnih naslaga. Kapi povoljno deluju na smanjenje i održavanje željene telesne težine.

Hangar.rs, Green Fit biljne kapi
foto: Promo

PREPORUČENA UPOTREBA PROIZVODA:

Odmeriti 75 kapi i rastvoriti u 30 ml (rakijska čašica) vode ili čaja. Green Fit biljne kapi piti 2 puta dnevno, ujutru i uveče. Preporučuje se konzumiranje tri bočice u kontinuitetu.

Cena Green Fit biljnih kapi iznosi 1.500 rsd i možete ih naručiti klikom OVDE ili pozivom na broj telefona 011/442 0502 svakog radnog dana.

Cena paketa 2+1 gratis (2 bočice kupite, treću dobijete gratis) iznosi 3.000 rsd i možete ga naručiti klikom OVDE ili pozivom na broj telefona 011/442 0502 svakog radnog dana.

* Dostava je moguća samo na teritoriji Republike Srbije.

Promo

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track