CEO ŽIVOT JE SANJALA DA OPSLUŽUJE MUŽA! Ona živi život kao DOMAĆICA iz 1950-ih: Voli da posveti pažnju svojoj porodici i kući!
Foto: Printscreen

NEVEROVATNO

CEO ŽIVOT JE SANJALA DA OPSLUŽUJE MUŽA! Ona živi život kao DOMAĆICA iz 1950-ih: Voli da posveti pažnju svojoj porodici i kući!

Žena -

Amerikanka Aleksija Delarosa (29) je ceo život sanjala da bude domaćica i da će njeni dani izgledati kao pedesetih godina prošlog veka i san joj se ostvario.

Majka dvojice dečaka odlučila je da ostane kod kuće i brine o njima, kući i suprugu Metjuu (37) i prestane da radi.

- Nisam želela da se moja deca osećaju kao da moraju da beže od kuće. Želim da znaju da im je mama uvek tu i brine o svemu i da imaju predvidljivu i stabilnu situaciju kod kuće - rekla je ona za "Dejli star".

Aleksija nije vaspitana u tradicionalnom duhu, njena majka je radila i družila se sa prijateljima, zbog čega smatra da nije bila dovoljno oko dece.

- Svidela mi se ideja o porodičnom životu u stilu 50-ih, gde žena ostaje kod kuće da brine o mužu i deci, a muž ide na posao puno radno vreme. Sećam se da sam kao dete gledala filmove gde su žene ostajale kod kuće da kuvaju i čiste svojim muževima i pomislila sam u sebi kako je to romantičan i lep život - kaže Aleksija.

Metju vodi kafić tako da ga skoro nikad nema kod kuće, a kod kuće nema nikakvih zadataka.

- On uživa na poslu, ja uživam da sam kod kuće i da radim sve za njega. Ovakav život nam oboma savršeno odgovara - rekla je ona.

Aleksija objavljuje isečke svog tradicionalnog života na Instagramu i kaže da često dobija negativne komentare zbog načina na koji živi.

- Ne smetaju mi previše komentari, jer znam koliko je moj doprinos porodici važan. Bila sam dadilja i sećam se važnih trenutaka koje sam živela sa decom jer njihovi roditelji nisu bili sa njima - objasnila je Aleksija, koja se svakog dana budi u 5.30 ujutru kako bi stigla da završi sve.

(Kurir.rs)

Bonus video:

02:48

GLOSSY LIČNO Saša Kapor: U braku sam sa pravom HOLIVUDSKOM ZVEZDOM!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track