S*KSI MOLERKA POKAZUJE SVE TAJNE ZANATA! Muškarcima pada vilica na pod dok je HIPNOTISANO gledaju kako GLETUJE, na mrežama HAOS!
Foto: Printscreeen/Instagram/@johannnajuhlin

opasna

S*KSI MOLERKA POKAZUJE SVE TAJNE ZANATA! Muškarcima pada vilica na pod dok je HIPNOTISANO gledaju kako GLETUJE, na mrežama HAOS!

Žena -

Mlada Šveđanka Johana Julin je privukla veliku pažnju na društvenim mrežama zbog svog (nesvakidašnjeg) posla.

Naime, ona je molerka, a sudeći po komentarima veoma atraktivna i zgodna sa hipnotišućim dejstvom na jači pol.

Na društvenim mrežama i to najpre na TikToku, prati je više od dva miliona ljudi, ona postavlja snimke na kojima farba, gletuje, postavlja tapete, malteriše i radi sve ono što moleri inače rade.

Zanimljivo je da je nedavno napustila domovinu da bi sa sestrom osnovala kompaniju u Sjedinjenim Američkim Državama, tačnije Ohaju, koju ljudi vole da zovu kada im je potrebna restauracija i preuređenje.

Premda Johana uglavnom objavljuje snimke vezane za posao, na njenom profilu na Instagramu moguće je videti i da rado ide u teretanu.

Johana voli i da šeta po prirodi u društvu svog zlatnog retrivera.

Voli da se slika i snima, a svoju pozadinu stavlja u prvi plan, a sudeći po komentarima korisnika društvenih mreža, mnogima to ne smeta.

Hvalili su njenu figuru i pozadinu, a mnogi nisu ni primetili šta radi jer su hipnotisano gledali u njene obline.

(Kurir.rs/Nova/Net.hr)

Bonus video:

03:12

POZNATA GLUMICA ŠOKIRALA U SCENIRANJU: Mnogim producentima ne bih dala da prodaju na pijaci, estradu bih odvojila od umetnosti

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track