SVAKO JUTRO SE ČUJU URLICI, TAČNO U 6 POČINJU S AKCIJOM! Komšijama DOZLOGRDILO da slušaju, pa ostavili besnu poruku: Začepite više
Foto: Shutterstock, Ilustracija, Printscreen/reddit

iznervirali su se

SVAKO JUTRO SE ČUJU URLICI, TAČNO U 6 POČINJU S AKCIJOM! Komšijama DOZLOGRDILO da slušaju, pa ostavili besnu poruku: Začepite više

Žena -

Ono što se dešava između četiri zida, po pravilu bi tu trebalo da ostane, ali tanki zidovi između stanova u nekoj zgradi to baš mogu da osujete i da naprave razdor između stanara.

Upravo su se jedne komšije požalile na nesnosnu buku skroro svakog jutra, te su odlučili na stanu na put tome. Oni su u sanduče bučnih komšija ubacili vidno ljutitu poruku.

poruka
foto: Printscreen/reddit

- Dobro jutro, samo da vas podsetim da živite u zgradi. Čujemo vas kako vodite glasno ljubav, urlate i pevate i ko zna šta još, i to više puta iz vama nekih poznatih razloga, uvek u šest ujutru. Nismo obraćali pažnju, ali to traje nekoliko nedelja. Molim da se utišate! Vaše komšije iz stana 17 - pisalo je u poruci koja je osvanula na Internetu.

Ljudi su se ubrzo "bacili" na komentarisanje sporne situacije. Većina je bila na strani pubenjenih komšija, te su smatrali da ako se buka dešava konstantno trebalo bi da preuzmu krivicu na sebe.

- Možda bi trebalo da imate više poštovanja - smatrao je jedan, dok je drugi dodao da je šest sati ujutru veoma rano.

(Kurir.rs)

Bonus video:

00:43

KOMŠIJE OČUVAVAJU KUĆU I USPOMENE NA TOMU ZDRAVKOVIĆA! Zavirite u njegov kutak, OVO mu je bilo posebno mesto, TU MU JE BILO SRCE!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track