PRE VIŠE OD 20 GODINA IMALA AFERU ZA JEDNU NOĆ, A SADA PREŽIVLJAVA PAKAO: Njena ćerka rešila da URADI OVO i ostavila je skamenjenu
Foto: Shutterstock

nije joj lako

PRE VIŠE OD 20 GODINA IMALA AFERU ZA JEDNU NOĆ, A SADA PREŽIVLJAVA PAKAO: Njena ćerka rešila da URADI OVO i ostavila je skamenjenu

Žena -

Kolumnistkinju magazina "The Sun" Deidre Sanders kontaktirala je žena (55) koja se plaši da će njena ćerka (20) razotkriti njenu strašnu tajnu da čovek koga ona naziva tatom nije njen biološki otac.

- Provela sam 21 godinu u strahu da je veza za jednu noć koju sam krila od svog muža dovela do mog prvog deteta. Nikada nikome nisam rekla o svojoj zabrinutosti, ali moja ćerka je postala fascinirana našim porodičnim nasleđem i želi da uradi test porekla - istakla je ona.

seks
foto: Profimedia

Pored ćerke, ona i njen suprug (59) imaju i sina od 24 godine. Tvrdi da se sutradan pokajala zbog svoje preljube i da je odmah popila tabletu „za dan posle” i da nikome za to nije rekla.

- Nekoliko dana kasnije moj muž i ja smo vodili ljubav i ubrzo nakon toga sam saznala da sam trudna. Posetila sam svog doktora koji mi je objasnio da postoji mala šansa da tableta za „jutro posle“ ne deluje. Nikada me nisam oslobodila brige da je veza za jednu noć dovela do moje trudnoće - rekla je žena i dodala:

- Počela sam da živim u strahu nakon što je moja ćerka tražila DNK test da sazna više o svom poreklu za svoj 21. rođendan. Ljudi uvek komentarišu kako izgleda drugačije od mog sina. Ona je jedina u našoj porodici sa zelenim očima i pege. Sramota me je da kažem da se ne sećam mnogo o momku sa kojim sam provela vezu za jednu noć, ali je imao zelene oči. Volim svoju porodicu mnogo i ne mogu da podnesem pomisao da je izgubim. Zaista se nadam da je moj muž biološki otac jer su on i moja ćerka veoma bliski i sigurna sam da mi nikada neće oprostiti što sam ovo zadržao tajna od njih. Voleo bih da sam priznao njegovu indiskreciju pre toliko godina.

DNK test
foto: Profimedia

Deidre je odgovorila:

- Ako ste uzeli pilulu za jutro posle dan posle veze za jednu noć, malo je verovatno da je to dovelo do trudnoće. U malo verovatnom slučaju da rezultati pokreću dodatna pitanja, bilo bi neophodno organizovati pouzdan DNK test, koji je jedini način da budete sigurni u roditeljstvo. U svakom slučaju, mogli biste imati koristi od razgovora sa nekim nepristrasnim da vam pomogne da se nosite sa ovim procesom i konačno da se oslobodite krivice koju osećate.

(Kurir.rs)

Bonus video:

01:49

ČUDO KOJE SE DOGAĐA JEDNOM U 700.000 TRUDNOĆA, DESILO SE U LESKOVCU! Jelica je za 4 godine rodila dva para blizanca, istog pola

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track