OVO SU NAJPOPULARNIJE S*KS POZE NA SVETU: Evo koja nacija NAJVIŠE VOLI PSEĆU POZU, a koja upražnjava MISIONARSKU
Foto: Profimedia

ISTRAŽIVANJE

OVO SU NAJPOPULARNIJE S*KS POZE NA SVETU: Evo koja nacija NAJVIŠE VOLI PSEĆU POZU, a koja upražnjava MISIONARSKU

Žena -

Najpopularniji seksualni položaj na svetu je tzv. doggy ili pseća poza, pokazalo je istraživanje Cult Beauty-ja, u kome su se fokusirali na podatke o tome kakve poze su ljudi najviše pretraživali na Guglu.

Među pet najtraženijih seks poza na svetu bili su i misionarska, obrnuta kaubojka, kaubojka i poza 69.

seks
foto: Shutterstock

Takođe, istraživanje je pokazalo kako su pretrage na internetu za pozama u seksu značajno porasle u poslednjih godinu dana.

- Doggy je trenutno najpopularniji seksualni položaj na svetu, a taj izraz je u proseku tražen više od 820.000 puta mesečno. Misionarska je pretraživana 600.000 puta, a obrnuta kaubojka ima 480.000 pretraživanja. Kaubojka se, takođe, pokazala vrlo popularnom, taj izraz je pretražen 390.000 puta, a poza 69 tražena je 360.000 puta - objasnili su istraživači.

seks
foto: Shutterstock

Pseća poza se pokazala posebno popularnom u Kanadi, Singapuru, Grčkoj, Nemačkoj i Južnoj Africi. Obrnuta kaubojka je najtraženija u Velikoj Britaniji, Irskoj, Norveškoj i u Argentini.

Holanđani vole misionarski seks, a Francuzima je favorit kaubojka, što je slučaj i u Španiji, Turskoj i Brazilu. U Danskoj, Belgiji i Poljskoj parovi se najčešće zabavljaju uz pozu 69.

seks
foto: Shutterstock

- Seks je jedan od najintimnijih i najposebnijih činova u kojima učestvujemo, a kada nađemo svoju omiljenu pozu koja zadovoljava obe osobe, to svakako podiže iskustvo na novi nivo. Sjajno je videti takav niz omiljenih poza u seksu širom sveta - kazao je portparol Cult Beauty-ja, tvrtke koja se, između ostalog, bavi i prodajom seksualnih igračaka, prenosi The Star.

(Kurir.rs/ The Star)

Bonus video:

00:51

POZA KOJU JE OSMISLILA VODITELJKA! U šestoj deceniji života mami uzdahe mušakaraca, HALJINA, STAV I DETALJI KOJI OBARAJU SA NOGU!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja