ZABORAVILA SAM DA IZGUBIM NEVINOST! Ima 41 godinu i nikada nije videla GOLOG MUŠKARCA: Ne planiram da umrem kao DEVICA!
Foto: Printscreen

svi su u šoku

ZABORAVILA SAM DA IZGUBIM NEVINOST! Ima 41 godinu i nikada nije videla GOLOG MUŠKARCA: Ne planiram da umrem kao DEVICA!

Žena -

Mišel žena koja je u životu poljubila samo dva muškarca, tri puta izašla na sastanak i niko joj nikada nije rekao da je voli. Novu godinu nikada nije proslavila sa muškarcem i nije nikad vodila ljubav. Mišel je devica u 42. godini.

- Većina žena izgubi nevinost u srednjoj školi, ali ja sam jednostavno bila "štreberka". Bila sam savršeno srećna što sam posle škole mogla da odem kući i gledam televiziju - ispričala je Mišel u emisiji "Virgin diaries" na TLC-u.

Mišel
foto: Printscreen

Mišel, uprkos svom teškoj situaciji u kojoj se nalazi, nije odustala od toga da pronađe svog savršenog partnera, ali je priznala da je jednostavno zaboravila da izgubi nevinost.

- Oduvek sam bila nedruštvena. Mladi uglavnom idu na fakultet, ja nisam, bila sam najsrećnija kada sam sa mamom vikednom gledala televiziju ili spremamo ručak zajedno - ispričala je Mišel.

Poljubila je samo dva muškarca a kako kaže, nikada nijednog videla golog.

- Pokušala sam ja da imam vezu, ali to je bila velika stvar. Kad sam trebala da poljubim muškarca, na kraju večeri bih se toliko uplašila, da sam bukvalno povraćala - otkrila je.

Mišel je uverena da je baš ovaj nedostatak se*sulanog iskustva i zato što to krije, razlog što ima tako nisko samopouzdanje. Zato je priredila zabavu za svoje prijatelje i porodicu i otkrila im je ovu tajnu.

- Nadam se da će objavljivanje istine izazvati zainteresovanost, definitivno ne planiram da umrem kao devica. Mislim da se više bojim da priznam ovu činjenicu nego što se bojim samog initmnog odnosa - rekla je pre zabave.

Na njeno iznenađenje, njeni prijatelji i porodica su ovu vest dočekali s oduševljenje, a neki muškarci su joj rekli da njenu nevinost smatraju "se*si".

(Kurir.rs)

Bonus video:

06:41

GLEDAO SAM SEKS, IZABRAO BIH ANĐELU ZA SEBE BEZ DVOUMLJENJA! Moka ostavio voditeljku bez teksta: ODVALIO BIH NJENE RODITELJE

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track