OVAKO IZGLEDA JEDAN DAN DOMAĆICE IZ DUBAIJA! Progovorila žena koja je UDATA ZA ŠEIKA i otkrila da li LUKSUZAN ŽIVOT ima svoju cenu
Foto: Printscreen Instagram

ŽIVOT NA VISOKOJ NOZI

OVAKO IZGLEDA JEDAN DAN DOMAĆICE IZ DUBAIJA! Progovorila žena koja je UDATA ZA ŠEIKA i otkrila da li LUKSUZAN ŽIVOT ima svoju cenu

Žena -

Ispovesti pojedinih devojaka koje su posetile Dubai uglavnom se vežu za negativna iskustva. I dok su neke bile robinje moćnim šeicima, druge su se kupale u luksuzu. Jedna od njih je Soudi, žena milionera i influenserka koja ne krije da često odlazi u kozmetičke salone, kao i skupe restorane. Suprug Džamal redovno joj daje novac za trošenje kako bi finansirala luksuzni stil života.

Soudi često na društvene mreže stavlja sadržaj koji upućuje na to da živi na visokoj nozi.

Nedavno je javnost preko društvenih mreža imala priliku da vidi kako Soudi provodi svoje veče u jednom restoranu.

Soudi je noć provela ispijajući koktele s 24-karatnim zlatom uz vrhunski obrok, a sve je platio njen suprug. Objavila je snimak s naslovom: "Tretman princeze je ono što mi treba."

"Ovo je dan u životu bogate domaćice koja živi u Dubaiju. Jutros smo se probudili i Džamal je rekao će biti zauzet poslom, pa mi je dao nešto novca za trošenje i, naravno, otišla sam u kozmetički salon. On voli kada brinem o sebi i trošim njegov novac na svoj izgled. Odabrala sam super jednostavan dizajn noktiju i on je zatim došao po mene...", govori i nastavlja...

"Rekao mi je da sredim i frizuru dok on obavlja drugi posao. Posle toga mi je rekao da želi da me iznenadi, pa smo se vratili kući i presvukli se", rekla je u videu.

Na večeri su jeli salate, škampe, file minjon i tiramisu. Naravno, Džamal je sve to platio.

Usprkos tome što Džamal svojoj ženi skida zvijezde s neba, dok ona uživa u pažnji i poklonima pružajući svom suprugu ljubav, mnogi su posumnjali u istu.

Naime, brojni pratioci vjeruju da je Soudi sa Džamalom isključivo zbog novca, te da će ga ostaviti čim joj ne bude davao novac.

(Kurir.rs/ Net.hr)

Bonus video:

00:40

ZAPALIO U DUBAI DOK ČEKA NANOGICU! RASTA I VOJAŽ snimaju spot na LUKSUZNOJ destinaciji: Reperi se oglasili na mrežama! (VIDEO)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track