UHVATILA MUŽA U PREVARI I NAPRAVILA SKANDAL NA ULICI! Ceo svet gleda kako kamenom udara auto: Nije mogla da veruje S KIM JE VARA!
Foto: Printscreen

NIJE VEROVALA SVOJIM OČIMA!

UHVATILA MUŽA U PREVARI I NAPRAVILA SKANDAL NA ULICI! Ceo svet gleda kako kamenom udara auto: Nije mogla da veruje S KIM JE VARA!

Žena -

U meksičkom gradu Sijudad Viktorija došlo je do nesvakidašnje situacije, koja je postala viralna na društvenim mrežama, kada je nepoznata žena uhvatila svog supruga sa ljubavnicom.

Besna žena je tražila od svog supruga da izađe iz automobila i preprečila mu put, a situacija je eskalirala kada joj je neka devojka u ruku ugurala poveći kamen, što je ljutoj supruzi , koja nije mogla da veruje s kim je muž vara, omogućilo da udara po šoferki i grebe po automobilu.

Ipak, ona je posle nekoliko sekundi ipak odustala i samo otišla sa mesta gde se desio incident.

Više meksičkih medija prenelo je da se muškarac upustio u vezu sa srednjoškolkom, a portal Tunota preneo je nezvaničnu informaciju da su ženu o prevari obavestili upravo učenici nakon što su primetili da njihovu školsku drugaricu gotovo svakodnevno dovozi i odvozi.

(Kurir.rs)

Bonus video:

01:27

NOVINAR NA TAJNOM ZADATKU OTKRIO MRAČNU TAJNU FAJZERA! Stručnjak podseća na MILIJARDE koje je kompanija isplatila zbog PREVARA!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track