NE BRIJEM SE DOLE JER DA DLAKE NEMAJU FUNKCIJU, ONDA NE BI RASLE: Mnogi ne mogu da joj odole, a kad se skine NASTAJE MUK!
Foto: TikTok/itsyagirlaimeeinghigher

PRELEPA JE

NE BRIJEM SE DOLE JER DA DLAKE NEMAJU FUNKCIJU, ONDA NE BI RASLE: Mnogi ne mogu da joj odole, a kad se skine NASTAJE MUK!

Žena -

Manekenka Ejmi je jedna od mnogih žena koje su donele odluku da brijač batale do daljnjeg.

Ona na svom TikTok nalogu redovno kači klipove u kojima s ponosom pozira u bikiniju, ali umesto savršene linije, u fokusu je njen "grm".

- Dakle, ako dlaka nije trebalo da bude tamo, uopše ne bi rasle na našim telima - poručila je Ejmi.

Mnoge žene su pohvalile manekenku jer je samouverena, a bilo je i muškaraca koji se slažu s tim da dlake uopšte ne moraju da budu gadne.

"Mislim da je to kul i seksi, iskreno", "Dlake su seksi, ne znam u čemu je problem", "Volim kad moja devojka izgleda prirodno. Više joj se divim!", "Ne treba da te bude sramota, samo neka raste", "Nema ništa loše u brijanju, nema ništa loše u tome da ih zadržimo. Šta god želite da uradite to je pravi izbor za vas", bili su samo neki od komentara ispod njenih videa.

S druge strane, mnogi su se pitali da li se ikada obrije ili "ošiša" dole, i na koji način "neguje grm". Manekenka je otkrila da i šamponira, ali i održava stidne dlake dok ne postanu mekane i nežne, kao i to da se povremeno obrije i oblikuje frizuru, u zavisnosti od prilike.

(Kurir.rs)

Bonus video:

01:04

Donje Brijanje: Komšinica o sinu koji je ubio oca pa sebe

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track