NISU VODILI LJUBAV 11 GODINA, A ONDA JE MUŽ OTKRIO ŠTA ŽENA RADI SVAKE NOĆI: Pao mu je mrak na oči zbog onoga što je SAZNAO o njoj
Ilustracija, Foto: Profimedia

očajan

NISU VODILI LJUBAV 11 GODINA, A ONDA JE MUŽ OTKRIO ŠTA ŽENA RADI SVAKE NOĆI: Pao mu je mrak na oči zbog onoga što je SAZNAO o njoj

Žena -

Jedan očajan Britanac obratio se terapeutu s konkretnim problemom koji se javlja kod mnogih parova, ali niko ne razgovara javno o tome.

On tvrdi da je u totalnoj depresiji - radi samo da bi platio račune i u njegovom životu nema više zabave i intimnosti.

Depresija
foto: Shutterstock

"Ja imam 37 godina, moja supruga 34. Žena i ja nismo vodili ljubav punih 11 godina, otkada nam se rodila ćerka. Bilo mi je to sasvim razumljivo na početku jer je to normalna stvar posle rođenja, ali ona nikada više nije povratila svoju želju za seksom", kaže muškarac.

Svaki put kada joj predloži da seksaju, ona ga grubo odbije pa je prestao da se trudi. Što je najgore, Britanac kaže da više ne voli svoju ženu i nije siguran kakva im je zajednička budućnost. To nije kraj njegovim problemima, ali kako kaže, sve počinje iz kreveta.

nasilje, svađa, žena, muškarac, nasilje nad muškarcima
foto: Shutterstock

"Stalno se svađamo i zbog najvećih gluposti i siguran sam da je to zbog nagomilane frustracije. Da stvari budu još gore, slučajno sam otkrio šta ona radi svake noći kada ja zaspim, obično je to pred ponoć. Razgovara s prijateljima preko Fejsbuka i stalno se žali na mene i kako je ja ne puštam na miru s tim seksom. Ispada kao da sam ja neki nasilnik koji je tera na vođenje ljubavi", kaže očajan muškarac.

Terapeut mu je brzo odgovorio:

"Odali ste baš depresivnu sliku. Recite supruzi da vaš brak ne može opstati u ovakvim uslovima, kao i da vaše stalne svađe nikako nisu dobre za vašu ćerku. Insistirajte na tome da zajedno radite na obnovi vaše veze i seksualne hemije ili se dogovorite da se rastanete na što miroljubiviji način", savetovao ga je terapeut.

(Kurir.rs/Net.hr)

Bonus video:

00:48

Voditeljski par ugositiće u svojoj kuhinji porodice Stojkanović, Lazarević, Dronjak, Galić i Kiselja

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track