OVE STVARI KOJE RADITE KAD DOĐETE NA ŠIŠANJE NAS IZLUĐUJU: Frizerka otkrila šta je MOMENTALNO izbaci iz takta kod mušterija
Foto: Printscreen TikTok

ISKRENO

OVE STVARI KOJE RADITE KAD DOĐETE NA ŠIŠANJE NAS IZLUĐUJU: Frizerka otkrila šta je MOMENTALNO izbaci iz takta kod mušterija

Žena -

Šišanje kose drugim ljudima dovoljno je težak posao sam po sebi, ali neki klijenti od toga mogu da naprave noćnu moru. Ako ste zavisni od telefona kada ste kod frizera, ako stalno pomerate kosu dok pokušavaju da vas ošišaju i posmatrate osoblje dok vam peru kosu, onda im sigurno bar malo idete na živce.

Britanski frizeri otkrili su neke od najdosadnijih stvari koje mušterije rade u frizerskom salonu. Frizerka je u TikTok videu objasnila kako izgledaju frustrirajuće navike koje nju, ali i njene kolege, užasno nerviraju.

Jedna od najdosadnijih stvari je kada neprestano prebacujete, odnosno pomerate kosu preko ramena dok je šišaju ili oblikuju, zbog čega moraju svaki put da je nameste ispočetka. Sledeći na redu su oni koji intenzivno posmatraju osoblje dok im peru kosu.

Frustriraju ih i oni koji stalno prilagođavaju svoj položaj dok pokušavaju da im operu kosu ili pak one mušterije koje misle da se utapaju u vodi. Takođe su im dosadni zavisnici od telefona ili oni koji se stalno nameštaju i vrpolje u stolici. A ništa ih manje ne nerviraju i "trkači", odnosno one mušterije koje se dižu pre vremena i kreću. Tu su i "kraljice drame", kao i oni koji kažu "ja ću to sam da uradim" i zgrabe im češalj.

U međuvremenu, neke mušterije su im u komentarima uzvratile nabrajanjem njihovih "najdosadnijih" navika.

- Šta frizeri rade da bi gnjavili mušterije? Na vrhu moje liste je stalan razgovor s drugima i neobraćanje pažnje na ono što mi rade - pisali su.

- Šta je sa stilistom koji mi uvek češlja uši? - pitaju se.

- Pečenje temena fenom za kosu i dugi nokti koji me čupaju za kosu... - komentarišu.

- Živcira me kad je frizer znatiželjan o mom životu. Samo mi uredi kosu - negodovali su.

(Kurir.rs)

Bonus video:

02:29

MARIO IZ NOVOG SADA NAPRAVIO NAJVEĆU FRIZURU NA SVETU! Umetničko delo visoko 4 metra i teško 14 kilograma!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track