SVE DOĐE NA NAPLATU, KARMA JE ČUDO! Devojka godinama ignorisala dečka, a sada je njena SUDBINA u njegovim rukama! (VIDEO)
Foto: Printscreen/Tik Tok

nezgodno

SVE DOĐE NA NAPLATU, KARMA JE ČUDO! Devojka godinama ignorisala dečka, a sada je njena SUDBINA u njegovim rukama! (VIDEO)

Žena -

Da se sve u životu vraća dokazuje priča devojke koja je postala viralna na TikToku. Rajli Džouet iz Ostina otkrila je da je pre šest godina ignorisala muškarca koji je bio zaljubljen u nju.

Sada je "primorana" da obavi razgovor sa njim, ali ne bilo kakav. On treba da donese odluku koja je Rajli od ključne važnosti. Snimak je pogledalo više od 8 miliona ljudi, zbog čega Rajli danas daje intervjue.

"Karma je najodvratnija kučka koja mi se vraća. Pre 6 godina, kada sam imala 19 godina, ugledala sam najfinijeg momka koji je imao najbolje namere prema meni i recite mi zašto je on osoba koja me intervjuiše za posao koji mi je očajnički potreban sutra", napisala je devojka u snimku.

Rajli je medijima otkrila da nije očekivala da će dobiti toliko pregleda ili toliko negativnih reakcija, što pripisuje snimku od šest sekundi koji je očigledno došao do, kako smatra, pogrešne publike.

Objasnila je da su 80 odsto gledalaca bili tinedjžeri, zbog čega je snimila dva naknadna snimka. Istakla je da joj je nekadašnji udvarač rekao da bi "moglo da bude nezgodno da je on intervjuiše".

@ryliejouett Replying to @mmmmakenzie update part 1!!! a part two is comimg shortly? #SeeHerGreatness #fypシ #karma #dating #ghosting #jobinterview ♬ original sound - Rylie Jouett

Odgovorila mu je da smatra da "jedan poljubac na sastanku ne znači mnogo toga".

@ryliejouett Replying to @kaylaeliseee FINAL UPDATE on my awkward job interview !! #SeeHerGreatness #fypシ #karma #ghosting #dating #jobinterview ♬ original sound - Rylie Jouett

"Napravila sam video jer sam osećala da mnogi ljudi mogu da se osećaju loše nakon komentara na internetu koje mahom ostavljaju tinedjžeri, a da ne razmišljaju o posledicama nezrelosti i loših komunikacijskih veština. Nije da radim za kralja Ilona Maska. Ono što je zabrinjavajuće je to što je ovaj čovek Škorpija, tako da znam da se ljuti i da može da donese bilo kakvu odluku o mom zaposlenju", zaključila je Rajlijeva.

(Kurir.rs/Mondo)

Bonus video:

05:43

ZATVARALI SU ME U SOBU, A JA SAM BEŽAO KROZ PROZOR! Glumac se dotakao mlađih dana: Nastavnici su me ČUPALI ZA UŠI

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track