"SVI BALKANCI OVO RADE" Devojka iz Belgije pokazala kako izgleda SASTANAK S BOSANCEM i TikTok je EKSPLODIRAO: "Sve si pogodila"
Foto: Printscreen TikTok

HIT VIDEO

"SVI BALKANCI OVO RADE" Devojka iz Belgije pokazala kako izgleda SASTANAK S BOSANCEM i TikTok je EKSPLODIRAO: "Sve si pogodila"

Žena -

Tiktokerka Šejla, poreklom iz Bosne i Hercegovine, već godinama živi u Belgiji i na svom profilu pratioce zabavlja komičnim snimcima koje prikazuju kako izgleda život u BiH.

U nedavnom snimku je pokazala kako izgleda sastanak s Bosancem, a snimak je postao hit na TikToku prikupivši gotovo 800.000 pregleda i više od 86.000 lajkova.

@sejlatheyugo Sweater from @blknbrand use code sejla15 for discount ?? #balkan #balkantiktok #bosanka ♬ original sound - ? Muziku Pojačaj ?

Prema Šejlinoj interpretaciji, pozdravljanje društva i nazdravljanje, češkanje po nosu i pušenje prvi su znakovi da ste na sastanku s Bosancem.

U drugom videu je pokazala kako Bosanci "vade sve iz džepova" i stavljaju na sto, a zatim nervozno tresu nogom i češkaju lice i bradu.

"Onda ti pričaju kako bi on bio novi Mesi, ali se povredio", dodala je.

Snimci su privukli pažnju tiktokera, a duhovitih komentara nije nedostajalo.

"Svi Balkanci ovo rade. Ne znam zašto, ali stvarno to mrzim, iako sam i ja s Balkana", napisao je jedan tiktoker, a tiktokerka dodala: "Sve si pogodila, tačno je tako."

"Genijalno", "Sve je istina", "Svaki Balkanac se tako ponaša" i "Stvarno, zašto svi češkaju nos?" samo su neki od komentara.

(Kurir.rs)

Bonus video:

02:09

PEVAČICA DOŽIVELA LJUBAVNI BRODOLOM? Dragici Zlatić zaškripalo u vezi: MOJA JE KRIVICA! Radila nešto što NIJE SMELA!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track