OTVORIO KORPU ZA VEŠ, PA SE ŠOKIRAO KAD JE VIDEO GAĆE SVOJE DEVOJKE: Našao sam nešto sumnjivo na njima, a kad sam saznao šta je...
Foto: Oleg Elkov / Alamy / Alamy / Profimedia

IZNENADIO SE

OTVORIO KORPU ZA VEŠ, PA SE ŠOKIRAO KAD JE VIDEO GAĆE SVOJE DEVOJKE: Našao sam nešto sumnjivo na njima, a kad sam saznao šta je...

Žena -

Na društvenoj mreži Redit, u sekciji "Pitajte Redit", muškarci su zapodenuli diskusiju o tome šta ih kod žena najviše iznenađuje, a mnogi su podelili svoja iskustva.

vagina, gaćice, WC
foto: Profimedia

Priču koja je izazvala najviše komentara podelio je momak koji je, nakon što je počeo da živi sa devojkom, otkrio u korpi za veš gaćice sa "sumnjivim" tragovima. Radilo se o vaginalnom iscetku, koji ga je (kako kaže) šokirao jer nije shvatao da je toliko intenzivan, da je praktično kao "kiselina" koja može čak da promeni boju gaćica... Uključili su se i drugi u prepisku, komentarisali su i kakav efekat ova tečnost iz ženkog polnog organa ima na tkivo, a jedan momak je ispričao i kako njegova devojka ima toliko "jak" sekret, da mu je bukvalno "izgrizao" kožu sa prstiju prilikom intimnih odnosa.

Nešto što je muškarcima takođe enigma vezano za žene, jeste i količina kose koju mnoge izgube svakodnevno.

- Toliko im kosa opada i to svuda, da prosto ne mogu da verujem kako nisu ćelave - napisao je jedan reditaš.

Kosa
foto: Shutterstock

Vezano za kosu, neverovatno im je i ženski plan pranja iste. Kako je to kod muškaraca obično nešto što rade spontano, nema mnogo premišljanja kada uđu pod tuš, žene, pak, unapred planiraju.

- Nisam imao pojma da one unapred planiraju kada će da peru kosu - napisao je jedan korsnik društvenih mreža.

Takođe, muškarci su primetili da šminka na ženi izbliza izgleda nešto drugačije nego izdaleka.

- Maskara im se truni i često se nađe na površini očnih jabučica, pa tako te 'mrvice' šetaju levo-desno. Odvratno je! - uočili su.

(Kurir.rs/MONDO)

Bonus video:

04:40

ĆVRST STAV STRUKE PO PITANJU PRAVA ŽENA: ABORTUS JE UBISTVO

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track