Najnovije vesti

DANIJELIN SIN SE UGUŠIO PREDMETOM KOJI RODITELJI ŠIROM SVETA DAJU DECI: Masovno ga koriste, a nisu svesni kakvu OPASNOST nosi!
Foto: Printscreen TikTok

UPOZORILA DRUGE RODITELJE

DANIJELIN SIN SE UGUŠIO PREDMETOM KOJI RODITELJI ŠIROM SVETA DAJU DECI: Masovno ga koriste, a nisu svesni kakvu OPASNOST nosi!

Žena

Tragedija koju je Danijel Morin Dikon proživela navela ju je da se obrati ljudima preko svog TikTok profila i upozori ih na opasnost koja preti roditeljima male dece.

Naime, sin Danijele Morin Dikon pronađen je mrtav u jaslicama nakon što se ugušio ćilibarnom ogrlicom koja je namenjena ublažavanju bola pri izbijanju zubića. Ona je upozorila pratioce da izbegavaju upotrebu tih ogrlica.

– Rado smo je koristili i verovali da pomaže, ali onda se naš sin ugušio njome – uputila je jezivo upozorenje ona.

Puno ljudi koristi ovakve ogrlice u pokušaju da ublaže bol izbijanja zubića svojim bebama, a prema pisanju sajta za roditelje “What to Expect”, toplina tela bebe može da podstakne oslobađanje male količine ulja iz takvih ćilibarnih ogrlica.

Ogrlica bi trebala da ima sigurnosnu kopču koja joj omogućuje da se sama otpusti ako se previše zategne, ali ona koju je dobila Danijel imala je umesto toga kopču na šraf.

Nakon godina tugovanja, Danijel je rodila drugu bebu 2019. godine, a njen sin Ret sad ima dve godine. Inače, ona je samohrana majka.

nakit, ćilibar
foto: Profimeida

Jedna pratiteljka zahvalila joj se na upozorenju.

– Želim da znaš da sam kupila ovu ogrlicu pre nego što se moja ćerka rodila i tvoje upozorenje me je navelo da je nikad ne stavim oko njenog vrata. Hvala ti – glasio je njen komentar

– Razmišljala sam o kupovini ogrlice, ali predomislila sam se. Hvala ti, mama, i tako mi je žao zbog tvog gubitka – napisala je druga žena.

(Kurir.rs/ Najžena)

Bonus video:

02:25

OČAJNI OTAC OVAKO POKUŠAO DA SPASE SVOJA 4 DETETA, ALI NIJE USPEO: Beba, blizanci i dečak ugušili se u snu, užas kakav se ne pamti

Prijavite se na newsletter.

Svakog dana besplatan pregled vesti na vaš e-mail.

* Obavezna polja