KUPILA SAKO U PRODAVNICI POLOVNE GARDEROBE, PA PRONAŠLA JEZIVU PORUKU U DŽEPU: Kad je videla šta piše, zaledila se! (FOTO)
Foto: Printscreen Facebook

SABLASNO

KUPILA SAKO U PRODAVNICI POLOVNE GARDEROBE, PA PRONAŠLA JEZIVU PORUKU U DŽEPU: Kad je videla šta piše, zaledila se! (FOTO)

Žena -

Prodavnice s polovnom garderobom mogu biti prava riznica blaga, a nošena odeća ponekad krije neverovatne tajne, poput dnevnika nesrećne ljubavi. Međutim, to nije bio slučaj s jednom Amerikankom, koja je naišla na jezivo otkriće nakon što je kupila sako u lokalnom butiku. Naime, otkrila je nešto puno zlokobnije nakon što je pretražila džepove crvenog sakoa.

Žena po imenu Džoen naišla je na poruku prethodne vlasnice koja je tražila da bude sahranjena u toj odeći, a cela priča je počela da kruži društvenim mrežama.

"Džoen je pronašla ovaj lepi crveni sako s porukom zabodenom u džepu", piše u objavi na Fejsbuku uz fotografije nove vlasnice i poruke na kojoj je napisano: "Sahranite me u ovom crvenom sakou."

S obzirom na to da je odevni predmet pronađen u prodavnici, čini se da se prethodnoj vlasnici nije ispunila želja, a ljudi su počeli da komentarišu njeno otkriće.

"Nekome se nije ispunila poslednja želja", napisala je jedna žena na Fejsbuku, dok je druga dodala: "Ovo je zaista tužno."

"Čuvaj se. Pokojna vlasnica mogla bi mogla da te proganja zbog svoje jakne", našalila se treća.

"Ovo me je stvarno rastužilo. Njena jedna skromna želja nije ispoštovana", "Nadam se da je pokopana u nečemu prelepom", neki su od komentara.

(Kurir.rs)

Bonus video:

03:17

NOVA TORBA OČAS POSLA! Napravite je same uz pomoć materijala koji imate u kući! (VIDEO)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track