SA 5 GODINA POSTALA NAJMLAĐA MAJKA NA SVETU: Roditelji mislili da je ozbiljno bolesna, a njena UŽASNA sudbina i dalje šokira mnoge
Foto: Printscreen

neverovatno

SA 5 GODINA POSTALA NAJMLAĐA MAJKA NA SVETU: Roditelji mislili da je ozbiljno bolesna, a njena UŽASNA sudbina i dalje šokira mnoge

Žena -

Priča o Lini Medini je jedna od onih priča koja fascinira i šokira ljude u isto vreme.

Iako je prošlo preko 70 godina od tih događanja u Peruu, ono što se desilo Lini i dalje opseda mnoge.

Lina Medina
foto: Printscreen/Youtube/TOI

Ona je rođena 1939. u peruanskom gradu Tikrapu. Kada je imala samo pet godina, roditelji su je doveli u bolnicu zbog velike "izrasline" na stomaku, za koju su verovali da je tumor. Međutim kada su je lekari pregledali bili su šokirani jer je devojčica bila u osmom mesecu trudnoće.

Lekar Žeraldo Lozada preuzeo je slučaj i odveo je u specijalizovanu bolnicu za žene gde je definitivno potvrđena trudnoća.

Lina je kako se pretpostavljalo mogla da zatrudni kao petogodišnjakinja zbog takozvanog preuranjenog puberteta, koji u osnovi označava rani početak seksualnog razvoja.

Lina Medina
foto: Printscreen

Kod većine devojaka on počinje u dobu od 11. do 13. godine s prvom menstruacijom, a Lina je dobila menstrualni ciklus već sa tri godine, i imala razvijene grudi sa četiri godine.

U maju 1939. službeno je postala najmlađa majka u istoriji rodivši dečaka carskim rezom. Beba je rođena s 2700 grama, dobrog zdravlja i opšeg stanja, a Lina mu je dala ime Žerardo.

Posle samo nekoliko dana, "mama" i beba pušteni su iz bolnice. Ni danas se ne zna ko je otac deteta - kao što bi se i očekivalo, nagađalo se kako je dete plod seksualnog zlostavljanja.

Lina Medina
foto: Printscreen/Youtube/TOI

Linin otac je odmah uhapšen i ispitivan zbog sumnje na silovanje i incest, no pušten je zbog nedostatka dokaza. Sama Lina nikad nije otkrila ko je otac njenog deteta, kao ni kako je zatrudnela.

Prema članku iz 1955. koji je analizirao slučaj, u selu u kojem je Lina rođena bile su česte svečanosti Indijanaca.

Lina Medina
foto: Printscreen/Youtube/TOI

"One su često završavale orgijama, a nije isključeno da je bilo i silovanja", pisalo je tada.

Većina ljudi je priču o Lininom majčinstvu nazivala običnom prevarom, ali veliki broj lekara pregledao je dokaze zabeležene u medicinskoj istoriji, od biopsija do fotografija i rendgenskih slika male Line.

Lina Medina
foto: Printscreen/Youtube/TOI

Žerardo je odrastao verujući da mu je Lina sestra, ali kada je napunio deset godina dečak je ipak saznao kako mu je ona biološka majka. Umro je iznenada u 40-oj godini, od bolesti koštane srži.

Lina Medina
foto: Printscreen/Youtube/TOI

Lina Medina je uspešno završila školu i kasnije radila kao sekretarica kod lekara koji je vodio njen slučaj. On joj je pomogao i da zavši školu.

Kasnije se udala i drugog sina rodila sa 38 godina, čak 33 godine posle prvog. Iako je i danas živa, Lina odbija razgovore s medijima i ne želi ni dan danas da otkrije pravi identitet oca njenog prvog, preminulog deteta.

(Kurir.rs)

Bonus video:

01:09

SRPSKA GLUMICA O ISKUSTVU SA ČARLIJEM ŠINOM: Dok snima dobar je, kad se ugase kamere nastaje JEZIVA PROMENA! Droga je činila svoje

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track