DANIJELA PRETI RAZVODOM JER JE MLADOŽENJU UHVATILA DA RADI OVO NA SVADBI?! Scena sa venčanja mnoge ostavila bez teksta! (VIDEO)
Foto: Printscreen/TikTok

neverovatno

DANIJELA PRETI RAZVODOM JER JE MLADOŽENJU UHVATILA DA RADI OVO NA SVADBI?! Scena sa venčanja mnoge ostavila bez teksta! (VIDEO)

Žena -

Opšte je poznato da je muški pol većinski ljubitelj sportova, a najviše fudbala, pa su fudbalske utakmice "svetinja" za njih, koje se ne propuštaju, bez obzira na okolnosti.

Ovaj momak je potvrdio ovu teoriju, jer je na sopstvenoj svadbi gledao fudbalski meč, ali da stvar bude još gora, pogledajte šta je uradio na svadbi svog šuraka...

Blejk Rasel
foto: screenshot TikTok

Blejk Rasel je muškarac koji je 2021. doživeo veliku popularnost. Za to je bio dovoljan jedan snimak na TikTok-u koji je prikazao kako usred svog venčanja gleda utakmicu. Pravio se da sve vreme posmatra svadbenu tortu, a zapravo je pored nje postavio mobilni telefon kako bi pratio prenos.

Blejk Rasel
foto: Printscreen / TikTok

Čini se da je Blejk nepopravljiv muškarac, jer je isti potez ponovio na tuđem venčanju. Dok su sve zvanice igrale i pevale, zajedno sa mladencima, muškarac iz Australije se osamio, postavio mobilni telefon na sto i gledao utakmicu.

Reč je o Nacionalnoj ragbi ligi, a njegova supruga Danijela odlučila je da snimak objavi na društvenim mrežama.

@daniandblake #stitch with @daniandblake 2 years later, at my brothers wedding ??‍♀️ #wedding #fail #daniandblake #marriage ♬ original sound - Dani and Blake

Ona je istakla da bi volela da se pohvali da su se neke stvari promenile, ali da je to daleko od istine, a potom je pitala korisnike da li treba da se razvede. Ipak, njenim pratiocima je ovo više bilo interesantno nego za osudu, a brojni muškarci su ga podržali u komentarima.

"U pitanju su ključne utakmice, ne treba da mu zameraš", "Draga i ja smo odložili svoje venčanje kada smo shvatili da smo izabrali isti datum kada su snage odmeravali Australija i Novi Zeland", "Ovo je završnica sezone, najvažnije utakmice", glasili su komentari.

(Kurir.rs)

Bonus video:

03:32

ĐOLE ĐOGANI OTVORIO DUŠU I RASPLAKAO SE: RAZVOD SA SLAĐOM ME JE DOTUKAO! Bio skroz van sebe, a posle svega mu je rekla OVO

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track