Najnovije vesti

BOGOVSKI JE LEPA, POTIČE IZ PORODICE GADAFI I 7 PUTA JE POBEDILA RAK: Evo ko je misteriozna žena koja svuda osvaja LEPOTOM (FOTO)
Foto: Printscreen/TikTok/edoardogirardin

misterija aimane gadafi

BOGOVSKI JE LEPA, POTIČE IZ PORODICE GADAFI I 7 PUTA JE POBEDILA RAK: Evo ko je misteriozna žena koja svuda osvaja LEPOTOM (FOTO)

Žena

Pre nekoliko dana ulični fotograf Edoardo Žirardin, šetajući ulicama Milana, prišao je nestvarno lepoj mladoj ženi u želji da je fotografiše. Ona mu je rekla da se zove Aimani, da je Mis Libije i da je iz porodice Moamera Gadafija, nekadašnjeg libijskog vladara.

Snimak je munjevito počeo da obilazi svet jer je devojka na snimku izuzetno lepa, kako kažu možda i najlepša žena na svetu, ali i jer je kazala da je sedam puta pobedila rak i da je proživela ratna stradanja.

Međutim, nedugo potom mnogi su uvideli da o njoj na internetu nema skoro ničega. Tek na ponekom, uglavnom nepoznatnom, sajtu mogu da se nađu podaci o njoj.

Ako je verovati tim navodima, Aimani je rođena u Tripoliju 1998, u porodici Gadafi je odrastala u obilju, školovala se u privatnim školama.

Trenutno studira medicinu na univerzitetu u Italiji, a bavi se modom. U pomenutom snimku je rekla da ima sastanak sa ljudima iz magazina Vogue.

Dalje se kaže da je njena pobeda za Mis Libije bila pod senkom očevog prezimena, iako tvrde kako je svakako lepa, talentovana i inteligentna mlada žena.

Amani je posle Eduardovog snimka napravila nalog na TikToku i tu pozdravila svoje pratioce rečima da joj nije bila želja da se tako eksponira, ali da je poželela da napravi profil jer mnogi zloupotrebljavaju njeno ime i identitet, dok se njena zemlja bori sa nesrećama koje su je zadesile.

Aimani, koja kaže da živi u Milanu, ističe i da želi bolje sutra za decu i mlade i da bi volela da im bude inspiracija.

U svemu je mnoge zabrinulo to što Aimani na jednom snimku ima na čelu nešto nalik flasteru, zaštitnu masku i naočare za sunce i lik joj se jedva vidi.

Na kraju, misterija je još veća što na listi zemalja koje su na Vikipediji navedene kao učesnice ovogodišnjeg takmičenja Mis univerzum u El Salvadoru – Libije i Aimani nema.

(Kurir.rs/Zadovoljna)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
 
track