Mini-gibanice po receptu Slavice Rokvić omiljene su svim mališanima: Ovakvu još niste pravili, a gotove su za pola sata
Gibanica po receptu Slavice Rokvić posebno će vam se dopasti, jer je na ovaj način do sada sigurno niste spremali
Gibanica je možda jedna od omiljenih pita gotovo svake domaćice i često je na trpezi za porodični doručak. Ipak, gibanica po receptu Slavice Rokvić posebno će vam se dopasti, jer je na ovaj način do sada sigurno niste spremali, a posebno će se dopasti mališanima
Sastojci:
- 500 g gotovih kora
- 500 g sitnog sira
- 3-5 jaja
- 1 šolja jogurta
- 1 šolja kisele vode
- 1/2 šolje ulja
- 1 kašičica soli
Priprema:
Sjedinite jaja, jogurt, kiselu vodu, ulje i so, dobro izmešajte pa počnite sa filovanjem kora. Prvu koru posuti sitnim sirom, pa zatim sledeću i sve tako dok ne potrošite sir i kore. Kada dobijete veliki rolat, isecite ih na parčiće, staviti u pleh, pa svaki rolatić prelijete smesom sa jogurtom, koju ste sjedinili na početku. Pecite na 200 stepeni dok mini-gibanice ne porumene. Servirajte kada se malo prohlade i uživajte u poznatom ukusu tradicionalne srpske kuhinje.
(Kurir.rs/Story)
Bonus video: Recept za palačinke od sira i krompira
UHAPŠENI BLOKADERI KOJI SU POVREDILI POLICAJCA U ČAČKU: Privedena 3 muškarca