BOLNA ISPOVEST MUŠKARCA KOG JE ZAVEO TRANSVESTIT: Bila je to ljubav mog života, onda je usledio šok!
Foto: Profimedia

ISPRIČAO JE SVE DO DETALJA

BOLNA ISPOVEST MUŠKARCA KOG JE ZAVEO TRANSVESTIT: Bila je to ljubav mog života, onda je usledio šok!

Žena -

Svoju nesvakidašnju avanturu sa Tajlanda ovaj momak je odlučio da podeli sa svima.

"Odmah da objasnim svoju seksualnu orijentaciju - ja sam hetero, onako, baš naglašeni hetero. Nemam ništa protiv ostalih orijentacija, prilično sam liberalan, ali mene su u životu oduvek zanimale samo žene. Mršave, debele, visoke, niske, zgodne, nezgodne, nadarene, obdarene, svakakve. Moj libido mi često nije dao da se držim kriterijuma kakve bi si neki muškarac koji drži do sebe odmah unapred postavio, ali ok, sve je to život. Sve su žene lepe na svoj način.Ipak, nisam ni sanjao da ću jednog dana umalo preći tu svoju granicu i to - sopstvenim neznanjem. Volim da putujem a svoju oazu pronašao u jugoistočnoj Aziji - u Tajlandu. Odlazak u Bangkok pa potom u sve krajeve te divne zemlje postao mi je kao izlet.

Putovao sam uglavnom sa kumom i prijateljima, svake godine jednom ili dva puta u Tajland, ostalo što dođe. S godinama sam postao majstor za traženje povoljnih letova i hotela pa uglavnom putujem i do 80% povoljnije od ostalih. Sve ono što ste čuli za Tajland, jeftini provodi, žene i alkohol - istina je. Sve ono što se gledali u jednom od delova Mamurluka istina je. Možda još i gore. Baš kao što je istina da je Tajland zemlja prekrasnih ljudi, divnih plaža, hramova i prirode. Poenta je - šta želiš to i dobiješ. A šta je to što bi muško društvo želelo na Tajlandu? Hramove, muzeje? Ne baš.

Spavali smo u hotelima sa 5 zvezdica za male pare, a kasnije smo shvatili da za još manje novaca možemo dobiti luksuzne apartmanske stanove u kojima smo pravili lude zabave.

Foto Profimedia
Foto Profimedia

A još kad se uzme da tamo večernji izlazak obuhvata "all inclusive" ako znate šta želim da kažem, sad shvatate zašto je to raj za muškarce. Moj prvi odlazak u Tajland je umalo postao nezaboravan. Doduše, i dalje moje društvo prepričava to putovanje kad se sprdamo jedni s drugima, ali moglo je biti i puno gore. Prvi izlazak u grad - kum je odlučio da nas odvede na tri lokacije, pravi mali Bermudski trougao. Silom, Nana Plaza i Soi Covboi. Na jednoj od ove tri lokacije, ne sećam se više na kojoj, završili smo u velikom baru i plesali sa brojnim devojkama na plesnom podijumu. Naravno, popili smo dosta i bilo je teško držati korak pa smo se uglavnom odlučili na "stiskavce" sa lokalnim lepoticama. U jednom trenutku kum je izašao van, a ja sam ostao sam s prekrasnom crnkom koja je stidljivo skrivala lice ispod lepe duge kose. Malo smo plesali, mazili se.

Čekao sam kuma da mu kažem da idem sa svojom novom devojkom u hotel. Kad se vratio stao je ispred nas kao da ga je munja pogodila, cigareta mu je ispala iz usta i jedva je izustio pitanje "gde ćeš?".

- Idem s njom u hotel!- Misliš - s njim?- Kako to misliš?- Pa to je muškarac, transvestit...- Ma baš. Vidi je, prekrasna je ... Idem ja sa njom.- Jesi ti lud?- Zašto? Čoveče našao sam ljubav svog života i ti me sad zezaš. Ljubomoran si.- Jesam li? Pogledaj joj stopala - ima broj 46.- Ma nema, ti si lud.- Ajde molim te nemoj da to uradiš odmah prvo veče. Upropastićeš celo putovanje. Ili ti se možda svidi. Ali ajde to ostavi za neki drugi dan.- Ok, odustajem zbog tebe, ali zeznuo si me. Baš jesi.

I tu sam baš nevoljno odustao, još sam mu i sutra tokom dana prigovarao kako mi je ukrao ljubav mog života. A te iduće večeri - šok! Nekako smo završili na istom mestu u gluvo doba noći, nikad neću zaboraviti taj trenutak.

Stajali smo na pločniku ispred kluba, kad nam je s leđa prišla moja nesuđena ljubav. Stavila mi je ruku na rame i pitala me: "Da li me se sećaš od prošle noći?" Bio je to najdublji muški glas koji sam ikada čuo. Kum me pogledao i prasnuo u smeh. Progutao sam knedlu i rekao mu: "Sad me možeš zezati do kraja života". On nije prestajao da se smeje, a to je uvredilo moju dragu, koja se uz psovke povukla ... I šta sad?Kum me spasio a sutradan me pitao: "Šta da sam te pustio?" Bio sam pijan i napaljen. Ko zna.

foto Profimedia
foto Profimedia

(24sata.hr)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track