EVO U ČEMU GREŠITE: 3 tipa žena kojima je suđeno da ZAUVEK BUDU SAME!
Foto: Thinkstock

Usamljena

EVO U ČEMU GREŠITE: 3 tipa žena kojima je suđeno da ZAUVEK BUDU SAME!

Žena -

Možda ste i vi jedna od onih žena koje se večito boje da li će se ostvariti u ljubavi, a ne znate u čemu je problem i zašto je još ne pronalazite. Evo zašto.

Ovakve žene često nemaju sreće u ljubavi i u stalnoj su potrazi za njom. Kada god izađu na sastanak, sve se završi onako kako nije trebalo i kući odlaze potpuno same.

Evo koje su njihove odlike, a svaka žena treba da ih izbegava:

1. Previše pozitivna

Žena koja se stalno trudi da sve bude pozitivno, obično joj se desi sve najcrnje. Njen pozitivan stav joj pomaže da vidi samo najbolje u ljudima i ne vidi ni u čemu problem, kao ni u sebi. Taj stav joj odmaže šta god da započne, jer jednostavno ne želi da skine svoje ružičaste naočare. U vezi ona ne vidi mane druge osobe i ne shvata kada se sa nekim u vezi ne slaže. Na taj način ona se zavarava, što može biti jako loše po nju.

2. Previše negativna

O čemu god da priča njihov ljubavni partner one nalaze nešto loše. Čak u slučaju da nađe savršenog muškarca za sebe, ona će mu konstantno tražiti mane (kako priča, kako jede, kakve čarape nosi...). Postoje dva razloga zašto su ove žene loše same za sebe. Prvi je što će uvek tražiti savršenog muškarca za sebe, a on se nikada neće pojaviti. A drugi, to što kad ga nađu obasipaće ga negativnim komentarima i on će pobeći.Kada se fokusirate n loše stvari, to je sve što ćete videti.

3. Žena koja slepo veruje u sudbinu

One se trude da sve gledaju život kroz to da je sudbina umešla svoje prste. Bog, univerzum ili nešto u šta ona veruje određuju šta će njoj da se desi. Ona svuda vidi neke znakove koji treba da joj pomognu da nađe ljubav svog života. Ovakve žene sede skrštenih ruku i samo čekaju da i muškarac padne sa neba i to je veliki razlog zašto će ostati same.

minimagazin.info

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track