(FOTO) NEOBIČAN DETALJ NA LICU KEJT MIDLTON: Mala korekcija potpuno promenila izgled vojvotkinje!
Foto: Profimedia

Transformacija

(FOTO) NEOBIČAN DETALJ NA LICU KEJT MIDLTON: Mala korekcija potpuno promenila izgled vojvotkinje!

Žena -
Savršen ukras za njeno lice

Vojvotkinja od Kembridža Kejt Midlton prisustvovala je proslavi 75. godišnjice organizacije Kadeta britanskih kraljevskih vazduhoplovnih snaga. I ne samo to - ona je svečano ponela i titulu zapovednice ove organizacije, prenosi Stil.Kao i obično, lepa Kejt je na svečanost stigla elegantna od glave do pete.Sa prepoznatljivim šeširićem i sa prefinjenim kaputom u kreaciji Aleksandra Mekvina, vojvotkinja se pozdravljala sa oficirima i ostalim zvanicama.

Ali, ono što je svima zapalo za oko jeste detalj na Kejtinom licu, koji je učinio da izgleda potpuno drugačije.U pitanju je njen novi oblik obrva.Dok je ranije nosila tanje, odlučila je da ih zameni debljim i obrvama sa istaknutim lukom.

Kako bi ih dodatno istakla, vojvotkinja je nosila i olovku u boji kose, tako da se sve savršeno uklopilo.Kejt Midlton je još jedna dama koja je dokazala da su obrve jedan od najlepših ukrasa lica i da njihovom promenom izgleda i pravilnim oblikovanjem svaka žena može potpuno da promeni svoje lice, otvori ga i izgleda mnogo lepše.Pogledajte još na portalu Stil:Unakazila se, a misli da je lepa: Sada joj se svi smeju! (FOTO)Nekada seks bomba, sada izgleda ovako: Da li je se sećate? (FOTO)Spojene obrve i minival: Katastrofalan izgled Salme Hajek na početku karijere! (VIDEO)Slavni glumac konačno priznao: Ostavio sam ženu zbog ljubavnice! (FOTO)Progovorila kroz suze prvi put nakon dvostruke tragedije: Strašno je gledati kako voljeni umiru! (FOTO)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track