(FOTO) ŽENE, NEĆE VAM BITI DOBRO: Na ovog poznatog muškarca su LJUBOMORNI mnogi muškarci.
Foto: Printskrin/Instagram

Zapalila mreže

(FOTO) ŽENE, NEĆE VAM BITI DOBRO: Na ovog poznatog muškarca su LJUBOMORNI mnogi muškarci.

Žena -

Džejson Momoa osvojio nas je serijom "Igra prestola" u ulozi Kal Droga. Uskoro ćemo ga gledati u novoj ulozi za koju se vredno priprema. Slike je podelio sa svojim fanovima, a žene su oduševljene.

Zgodni glumac je pokazao mišićavo telo i napravio opšti haos na internetu.

Džejson je odrastao u Ajovi sa majkom koja je fotografkinja nemačko-irsko-indijanskog porekla i sa ocem koji je slikar havajskog porekla. Momoa koji je opčinio dame širom sveta svojim zverskim izgledom, intezivno je putovao po svetu i studirao Budističko učenje na Tibetu. Godine 1998. vratio se na havajska ostrva, gde je završio koledž.

Markantnog glumca je zapazio modni dizajner Takeo Kobajaši koji ga uvodi u modni svet, gde Momoa pokreće manekensku karijeru. Ubrzo je proglašen modelom godine na Havajima. Ukoliko se pitate zašto ima seksi ožiljke na licu, razlog je nezgoda koja se desila 2008. godine u jednom klubu u Holivudu, kada mu je nepoznata osoba razbila pivsku flašu u lice, zbog čega je imao 140 šavova.

2007. godine Džejson je oženio Lisu Bonet sa kojom ima dvoje dece. Inače Lica je bivša supruga muzičara Lenija Kravica, a od Momoa je starija 11 godina.

Džejson važi za jednog od najzogdinjih muškaraca u Holivudu, a poslednjim slikama je pokazao da mišići ne dobijaju tako lako.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track