I POSLE GODINA VEZE: 12 stvari koje partneri ne rade jedno pred drugim

Sačuvajmo nešto za sebe

I POSLE GODINA VEZE: 12 stvari koje partneri ne rade jedno pred drugim

Žena -
Koliko god da ste iskreni i slobodni sa svojim partnerom, neke stvari ipak nikada nećete uraditi pred njim

Jedna od najboljih stvari u dugim vezama je i činjenica da dolazi do trenutka kada se osećate opušteno i slobodno jedno pred drugim. To ipak ne znači da treba preći određene granice bez obzira na to koliko ste bliski.Predstavljamo vam 12 navika, koje je u interesu veze i privatnosti, najbolje ostaviti samo za sebe.1. Odlazak u toalet. Možda je nekim parovima u redu mala nužda. Velika? Ne hvala...2. Kada smo već kod ovakvih tema, o "puštanju goluba" mnogi čak i ne govore, a posebno ne rade.3. Čupanje uraslih stidnih dlaka...

4. ...ili depiliranje i brijanje bilo kojeg dela tela koje sunce ne obasjava.5. Oblačenje najlon čarapa. To prosto nije graciozno.

6. Ceđenje bubuljica i mitisera je još manje privlačno...7. Dame verovatno nikada neće uklanjati dlačice sa nausnica i brade pred svojim partnerom.

8. Fini gospodin nikada neće češati svoje genitalije pred damom.9. Kada povraćate, to teško može da gleda i vaša majka a kamoli partner...10. Dame nikada ne bi trebalo da stavljaju ili uklanjaju tampon pred svojim dečkom.

11. Stajanje na vagu! Taj broj uvek želimo da sačuvamo kao najdublju tajnu!

12. I naravno to čuveno čačkanje nosa! U stvari, najbolje je ovo uopšte ne raditi ukoliko nemate maramicu. U samoći.I na kraju, opustite se, ali ne preterujte.

J. Radojević

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track