ISPOVEST Ostavila sam muža zbog mlađeg muškarca: Ovako je sve počelo...
Foto: Shutterstock

Sve se promenilo kada ga je upoznala

ISPOVEST Ostavila sam muža zbog mlađeg muškarca: Ovako je sve počelo...

Žena -

Kendra se udala mlada i tokom života shvatila da je s pogrešnim muškarcem. Sve se promenilo kada je upoznala prijatelja svoje mlađe sestre...

Da ljubav ne pita za godine iskusili su već mnogi, a takvo iskustvo iz prve ruke podelila je blogera Kendra Malori. Kendra se udala mlada i tokom života shvatila da je s pogrešnim muškarcem. Sve se promenilo kada je upoznala prijatelja svoje mlađe sestre...

"Mark i ja smo počeli da se zabavljamo dok smo bili vrlo mladi. Kad smo se upoznali, ja sam bila 20-godišnjakinja s očajničkom željom da bude voljena. Mark je bio 30-godišnji konobar koji mi je pisao pesme i koji mi je iskazivao ljubav putem kasnih SMS-ova. Očigledno, kad stalno mladoj devojci s krhkim egom govorite da je lepa i super ona će se zaljubiti i udati za tu osobu", ispričala je Kendra.

Otkrila je da joj je s godinama samopouzdanje raslo, a veza s Markom prerasla je u svakodnevne svađe.

"Počela sam da imam napade panike od pomisli da ću s njim ostati zauvek", rekla je.

"Naša veza je došla do tačke u kojoj sam izbegavala da budem sama s njim, a bilo mi je muka od pomisli da njegova koža dodiruje moju. Tokom vremena sam većinu noći provodila na kauču, a ujutro bih izmislila neki izgovor zašto nisam došla u krevet", otkriva ova blogerka.

Ispričala je da se kod njih privremeno uselila njena sestra tokom zimskih praznika na fakultetu, a uz nju su česti gosti bili i njeni prijatelji.

"Dogodilo se da je jedan od sestrinih prijatelja, Šon, muškarac za kojeg sam se kasnije udala. Njega poznajem otkad mu je bilo 15 godina. Često je bio kod nas na porodičnim večerama i uvek sam primećivala da je sladak, ali nikad ništa više od toga", rekla je Kendra i dodala da se Šon, kojeg neko vreme nije videla, pretvorio iz dečaka u 18-godišnjeg muškarca. Njoj je tada bilo 25.

Foto Profmedia
Foto Profmedia

"Bio je visok, crn i zgodan. Tamnoput s tamnim očima i osmehom koji bi osvetlio i najmračniju prostoriju", ispričala je Kendra i dodala da joj suprug, koji je radio kao konobar, često nije bio kod kuće. Zbog toga se često družila sa sestrom i njenim prijateljima. Mnogo puta su ona i Šon znali dugo da razgovaraju i da se šale kad su ostali već oko njih zaspali.

"Osećala sam se kao manijak. Bilo mi je 25 i tek sam završila fakultet, a njemu je bilo 18 i tek je bio izašao iz srednje škole. Ali, naša povezanost je bila velika i punila me novim životom", rekla je Kendra. Kendra i suprug Mark gadno su se posvađali za Novu godinu, a ona mu je onda rekla da mora da ode i to zauvek.

"Plakao je dok je pakovao torbe, a ja sam ga nestrpljivo gledala i pitala se šta u tom trenutku radi Šon. Dve noći kasnije, Šon i ja smo se prvi put poljubili. Bili smo nerazdvojni. Završila sam svoju vrlo ozbiljnu vezu da bih nastavila strastvenu s 18-godišnjakom", rekla je.

Foto Shutterstock
Foto Shutterstock

Kad je Mark saznao za Šona, bio je ljubomoran i slao je Kendri ružne poruke, nazivajući je raznim imenima i govoreći joj da potraži pomoć. Ali Kendra za to nije marila. Nakon par divnih nedelja Šon se pridružio mornarici, pa se njihova veza sledeće dve i po godine nastavila na daljinu. Otkrila je da to nije bilo lako i da je bilo bolnih trenutaka, ali da su se uvek na kraju vratili jedno drugome.

"Nakon tri godine veze napokon sam dala otkaz i preselila se u San Dijego i udala se za Šona. On je to od mene tražio. Mnogi su svašta mislili o mojoj odluci i još uvek nas čudno gledaju zbog razlike u godinama. Ali, ja sam srećna. Šon je moj najbolji prijatelj, s kojim kasno uveče gledam filmove, moj najveći obožavalac, najiskreniji kritičar, osoba koja čuva moje tajne i ljubav mog života. Jednostavno se dogodilo da smo rođeni u drugom dobu", napisala je Kendra na svom blogu.

Foto Shutterstock
Foto Shutterstock

(Večernji.hr)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track