ISPOVEST ŽENE KOJA NIJE MOGLA DA MU ODOLI: Spavala sam sa sveštenikom, goreću u paklu!
Foto: Profimedia

Neobična situacija

ISPOVEST ŽENE KOJA NIJE MOGLA DA MU ODOLI: Spavala sam sa sveštenikom, goreću u paklu!

Žena -

Ovo je ispovest žene koja je spavala sa sveštenikom. Kaže kako će goreti u paklu zbog toga što je napravila. O ovome je iskreno progovorila na jednom portalu jer je tamo mogla ostati anonimna.

Poznajem ga već godinama, ali jednom prilikom smo morali razmeniti brojeve telefona jer smo radili zajedno na nekom projektu u crkvi. Tu i tamo smo se znali videti. Prošlo je dosta vremena od tada. Jednog dana sam kupila novi telefon i nazvala sve kontakte koje nisam prepoznala, da vidim ko su ti ljudi. Među njima je bo i broj tog sveštenika.

Razgovarali smo malo i tada me pitao gde živim. Na to sam ga pitala zbog čega me to pita i rekla mu kako nemam nameru da ga pozvovem na večeru ili nešto. Smejao se i odgovorio nešto kao "pa da". Nastavio se šaliti kako ja verovatno ionako ne znam kuvati, a kladi se da ne mogu ni voditi ljubav. Ostala sam skroz zbunjena. U svakom slučaju, i dalje smo razgovarali, a tad mi je rekao kako ja njega ne podnosim i nestao kao duh.

Jedan dan sam obukla seksi, ali ipak konzervativno odelo i otišla u crkvu. Ostala sam celu misu, a kad je bilo gotovo, došla sam do njega. Prošlo je pet godina od kad smo se zadnji put videli. Pazila sam da budem slatka i jednostavna, a potom sam otišla. Nakon toga me zvao po deset puta dnevno, i tako cele nedelje. Ja sam ga samo ignorisala. Na kraju sam ja nazvala njega i otišli smo na ručak.

Potom smo nedeljama razgovarali na telefon i odlučila sam ga pozvati kod sebe. Želela sam napraviti pravu atmosferu, ali da ipak ne upućuje na seks. Izribala sam celu kuću, istuširala sam se i obukla nešto pomalo seksi, pripijeno uz telo. Skuvala sam nešto fino ako bude gladan. Upalila sam televizor i nekoliko lampi. Cilj mi je bio postići ugođaj kao da baš provodim ugodne večeri kući. Za svaki slučaj sam stavila čiste plahte na krevet.

Pričali smo i pričali i tada me je poljubio. Pravila sam se da to ne želim, da me teško dobiti. Ali, malo po malo sam ga pustila da me lomi, celim putem do spavaće sobe. Seks je bio fantastičan. Goreću u paklu zbog ovoga što sam napravila.

(rawconfessions.com/24sata.hr)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track