IZNENADIĆE VAS: Muškarci otkrili da je ovo SAVRŠENA veličina grudi!
Foto: Profimedia

Priznali

IZNENADIĆE VAS: Muškarci otkrili da je ovo SAVRŠENA veličina grudi!

Žena -

Muškarci su iskreno priznali kakve ženske grudi najviše zagolicaju njihovu maštu. Otkrili su i koliko su zapravo zadovoljni veličinom grudi svojih partnerki…

Čini se kako postoji predrasuda o muškarcima i njihovim željama tipa – "što veće to bolje". Zapravo, većina njih preferira žene s grudima srednje veličine.

Prema američkom istraživanju u kojem je učestvovalo 2000 muškaraca i žena iz SAD-a i Europe, idealna veličina grudi je srednja – niti premale, niti prevelike. Korpa grudnjaka koja pokriva muški ideal lepote grudi bila bi ona veličine C.

Više od polovine muškaraca (njih 53,6 posto) izjasnilo se kako su im grudi srednje veličine najdraže. Velike grudi najradije pogleda njih 35,3 posto dok je malim dojkama prezadovoljno 11 posto momaka. Iako, rezultati istraživanja su pomalo varirali od zemlje do zemlje pa tako Mađari i Poljaci preferiraju nešto manje grudi – veličine B .

Foto: Profimedia
Foto: Profimedia

Muškarci koji su u vezama u 70 posto slučajeva su priznali kako su vrlo zadovoljni grudima svojih partnerki.

A znate li gde žive žene s najvećim grudima?

Istraživači su uspoređivali volumen dojki i veličinu korpi grudnjaka.

Proučili su grudi čak 400.000 žena starih između 28 i 30 godina iz 108 država i otkrili gde žive one s najvećim grudima na svetu, a gde s najmanjim – rekorderke su Amerikanke (belkinje) dok najmanje imaju Filipinke. Iza Amerikanki su se našle Kanađanke pa Irkinje, Poljakinje, Britanke…

I srpkinje su učestvovale u istraživanju, ali nije spomenuto na kojem mestu su završile – nisu među prvih 15 država. Ipak, saznali smo kako je prosečna veličina grudnjaka koje nose srpkinje B – što se može svrstati u manje grudi. Za usporedbu, veličine idu od najmanje A, pa B,C, D, E, F – grudi Amerikanki veće su od F, a Filipinki manje od A košarica.

(24sata.hr)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja