MUŠKARCI SU OTKRILI: Ovo su 3 razloga zbog kojih ne zovu žene posle prvog sastanka!
Foto: Profimedia

Ne javljaju se više

MUŠKARCI SU OTKRILI: Ovo su 3 razloga zbog kojih ne zovu žene posle prvog sastanka!

Žena -

Prvi sastanak je završen. On se ne javlja. Žene su zbog toga često iznenađene i nije im jasno što se događa, a muškarci itekako imaju svoje razloge.

Najčešće- nisu zainteresovani za bilo kakav nastavak odnosa sa vama.

Ovo su 3 razloga zašto je tako, a možete se potruditi da promenite određene stvari kod sebe.

ČITANJE SA USANA: Boja karmina koju nosite na 1. SASTANAK otkriva vaše LJUBAVNE namere!

1. Izgleda potpuno drugačije Filteri, ugao slikanja i ostali trikovi kojima se žene služe na društvenim mrežama često dovode do razočaranja kad napokon dođe do upoznavanja. Muškarcima dođe da pobegnu glavom bez obzira, kada vide potpuno drugačiju osobu od one sa fotografije.2. Previše glumatala

Svi imamo poriv da ulepšamo stvarnost, ali ako preteramo to može da ima kontraefekat. Oni ne vole da slušaju vaše preterano hvalisanje, a posebno ne priče kako vas drugi muškarci odmeravaju ili kako ste suviše inteligentne.3. Dosadna je Nervoza uvek čini svoje, ali ako žena deluje dosadno i ako je sa njom teško da se vodi razgovor većina muškaraca neće poželeti novi "dejt". Jednostavno, razgovor nema nikakav tok i on započinje svaku temu. Pokušajte da se smirite i unapred pripremite neku temu za razgovor, a nakon toga će sve ići mnogo lakše, kada uđete u priču.

Shutterstock
Shutterstock

(superzena/EPK)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track