OGRUBELE PETE SU PROŠLOST: Do mekih peta za 60 SEKUNDI dnevno!
Foto: Promo

OGRUBELE PETE SU PROŠLOST: Do mekih peta za 60 SEKUNDI dnevno!

Žena -

Obožavaćete ovu genijalnu spravicu posle prvog korišćenja! Bićete srećni što ste svojim stopalima konačno pružili negu kakvu zaslužuju i što ćete uskoro moći da nosite obuću sa otvorenom petom s obzirom da ćete konačno ukloniti svu mrtvu kožu sa ovog dela i učiniti pete urednim, glatkim i privlačnim.

Šta god da koristite za negu peta, sigurni smo da će vam upravo OVA naprava za pete biti od mnogo veće koristi – Personal Pedi električna turpija za pete! Kamen za pete je odavno prevaziđen i zaslužujete nešto mnogo bolje, nešto što OVDE možete naći na VELIKOM POPUSTU od skoro 60%!Uz Personal Pedi rotirajuću električnu turpiju za pete ćete imati uredna i meka stopala za samo 1 izdvojen minut dnevno. Nećete morati da trošite novac na tretmane u salonima i na skupe preparate koji nemaju efekta. Pogledajte rezulatete korišćenja ove sjajne turpije:

Komplet sadrži Personal Pedi aparat sa kristalnim valjkom i poklopcem, četkicu za čišćenje i još jedan kristalni valjak GRATIS. Uverite se sa kakvom lakoćom možete doći do negovanih peta klikom OVDE. Iskoristite ovaj sjajni popust i uživajte u prelepim glatkim petama!Poručite putem telefona na broj 011/3 111 300 od 8-17h ili online OVDE non stop.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track