SOC ČINI ČUDA: Uradite piling lica KAFOM, rezultati će vas raspametiti!
Foto: Profimedia

BOTOKS JE PROŠLOST

SOC ČINI ČUDA: Uradite piling lica KAFOM, rezultati će vas raspametiti!

Žena -

Kafa je savršen energetski napitak koji vam može dati snagu. Ali takođe znajte da kafa može biti idealan prirodni piling za vašu kožu!

Većina žena koristiti sok od limuna, grožđa ili pak jogurt za ovaj tretman, ali danas, kafa, odnosno njen soc postaje vrlo popularan, pa ga sve više i više žene koriste za piling, kako bi imale lepu i zdravu kožu.

Kao što znate, potrebno je redovno uklanjati mrtve ćelije kože, kako bi oslobodili pore na vašoj koži i tako joj omogućavali da bolje i lakše diše. To je razlog zbog kojeg je piling toliko potreban i učinkovit za negu kože. On će podmladiti i očistiti vašu kožu, vratiti joj ton i elastičnost.

Ovakav tretman vrlo lako možete primeniti i u svom domu. Samo budite oprezni ako je vaša koža suva ili osetljiva, jer soc kafe može oštetiti kožu i uzrokovati upalu i crvenilo. To možete izbeći tako što ćete dodati malo maslinovog ulja ili meda i čarobna smesa je gotova.

Kafa sadrži puno masti, belančevina, ulja, organske kiseline i vitamina C. Svi ovi elementi su korisni u sprečavanju preranog starenja kože. Oni će je obnoviti i podmladiti.

Piling postupak uz kafu se ne preporučuje osobama koje pate od zaraznih i upalnih bolesti kože, gljivičnih infekcija ili osobama koje su alergične na ovaj napitak. Osim toga, nije preporučljiv ni trudnicama i dojiljama.

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

(KURIR TV) Svaki dan radite OVE lagane vežbe za oči i POBOLJŠAĆETE VID!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track