(VIDEO) BIZARNO: Trudnica popije i do dve boce sapuna nedeljno!
Foto: Printscreen Youtube

Doktori rekli da ne škodi bebi?!

(VIDEO) BIZARNO: Trudnica popije i do dve boce sapuna nedeljno!

Žena -
Žena koja je trenutno u osmom mesecu trudnoće, osetila je jednog dana neopisivu želju da lizne sapun, što je i uradila, a sada je bukvalno zavisna od jedenja ovog sredstva za pranje ruku

Trudnoća jeste "drugo stanje" i nisu retke žene koje u ovom periodu dobijaju neizdrživu želju za određenom hranom, ali postoje i one koje imaju bizarne želje, poput proždiranje hemikalija. Tako, na primer, Džes Gajford (26) obožava da jede sapun!

Žena koja je trenutno u osmom mesecu trudnoće, osetila je jednog dana neopisivu želju da lizne sapun "Dove", što je i uradila, a sada je bukvalno zavisna od jedenja istog, piše Miror.

"Kupila sam sapun i počela da ga jedem. Možda zvuči odvratno, ali zapravo je ukusno", izjavila je Džes britanskim medijima, i priznala da ponekad popije i “manju” količinu tečnog sapuna, oko dve bočice nedeljno.

Njen suprug Li Trimbi, s kojim ima petogodišnjeg sina, rekao je da je na početku bio zabrinut, ali kada su mu lekari rekli da se bebi neće dogoditi ništa loše, smirio se i dopustio ženi da uživa u svojoj omiljenoj "poslastici".

Hormonalne promene u trudnoći ponekad rezultiraju željom za različitom hranom.

Tako se dešava se da se kod trudnica javi želja, na primer, za konzumiranjem stvari koje nisu hrana, kao što su pesak i boje, ali to je retkost.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track