(VIDEO) DIRLJIVO I PRESLATKO: Blizanci malo požurili na svet, ali nisu hteli da se razdvoje!
Foto: Printscreen

Drže se za ruke!

(VIDEO) DIRLJIVO I PRESLATKO: Blizanci malo požurili na svet, ali nisu hteli da se razdvoje!

Žena -
Maleni i krhki, prevremeno rođeni blizanci Kristina i Kristijan ne žele da se razdvoje i grčevito se drže jedan za drugog.

Ove dve australijske bebe, rođene 11 nedelja pre termina, postale su hit na internetu od kada su njihovi roditelji postavili fotografije i video snimak na kojima se mališani sve vreme drže za ruke, javljia "Hafington post".

Trebalo je da se rode na proleće, ali Kristina i Kristijan su "malo" požurili. Došli su na svet 4. januara u australijskoj državi Viktoriji. Blizanci su težili manje od kilograma na rođenju i bili nedovoljno razvijeni, tako da se lekari nisu usudjivali da prognoziraju njihove šanse da prežive.

Roditelji su, međutim, vrlo brzo shvatili da se njihova deca svim silama bore za život i to zajedničkim snagama, grčevito se držeći za ruke.

Dirljivu scenu snimila je majka Antia Džekson Rašford i video postavila na YouTube gde je za kratko vreme zabeležio više od šest miliona pregleda. Kristina i Kristijan se i dalje bore za život i još uvek dišu uz pomoć aparata, ali ni u jednom trenutku ne ispuštaju jedan drugog iz ruku.

Svakog dana na Fejsbuku stižu na stotine pohvale i ohrabrenja od ljudi koji se nadaju da će bebe imali lepu i zdravu budućnost.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track