ZANIMLJIVI RECEPTI: Ajvar od zelenog paradajza
Foto: Profimedia

SLANA ZIMNICA

ZANIMLJIVI RECEPTI: Ajvar od zelenog paradajza

Žena -
Pikantan i mirisan, ovaj ajvar biće ukusan namaz za sve sendviče i sjajna salata za gurmane

Ovaj tekst je preuzet sa sajta Lisa.rs Sastojci:2 kg zelenog paradajza3-4 veća korena rena200 g senfa4 dl uljaso

Priprema: Zeleni paradajz dobro operite, očistite i sameljite. Ostavite da se ocedi u cediljki. Izmešajte ga sa senfom, narendanim renom, uljem i solju. Sve to dobro umutite, pa sipajte u čiste tegle. Pokrijte celofanom.Vreme pripreme: 30 minuta + vreme za ceđenjeRecepte piše: Marija JakobSa sajta Lisa.rs pročitajte i:Postojbina leskovačkog ajvaraSlana zimnica: sos od paradajza i maslina za italijanska jelaPileće grudi u sosu od paradajza i maslinaSaveti iskusnih domaćica: najbolje pečeno pile svih vremena (6 saveta)Italijanske šmekerske špagete sa orasima i čeri paradajzom

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track