KREĆEMO! DANAS ĆEMO ZASADITI VIŠE OD 50.000 STABALA: Pratite uživo emisiju „ZASADI DRVO“ danas od 12 do 15 sati (KURIR TV)
Foto: Kurir

KREĆEMO! DANAS ĆEMO ZASADITI VIŠE OD 50.000 STABALA: Pratite uživo emisiju „ZASADI DRVO“ danas od 12 do 15 sati (KURIR TV)

Zasadi Drvo -

Danas ćemo na 34 lokacije širom Srbije, sa više hiljada volontera koji su se prijavili da učestvuju u akciji „Zasadi drvo“ zasaditi više od 50.000 stabala!

Akciju su pokrenuli Adria Media Group i dm drogerie markt, zajedno sa institucionalnim partnerima Ministarstvom poljoprivrede, šumarstva i vodoprivrede - Uprava šume, JP„Srbijašume“, JP „Vojvodinašume“ , Pokretom Gorana Srbije i Privrednom komorom Srbije i Botaničkom baštom“Jevremovac“ i danas će zajedno sa građanima volonterima postaviti svojevrstan record, jer ovakve masovne radne akcije pošumljavanja još nije bilo kod nas.

Četvoromesečna kampanja je prethodila velikoj sadnji sa ciljem da edukujemo javnost i podignemo svest o značaju šuma koje su jedan od najvažnijih faktora očuvanja životne sredine za buduće generacije.

Danas nas pratite uživo u emisiji Zasadi drvo na Kurir.rs, Kurir Facebook stranici i Youtube kanalu.

(Promo - tekst / Foto:Promo)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track