MALA ŠKOLA PRIRODE: Igrajmo se i učimo zajedno, poslušaj audio radionicu, pročitaj Bukvar prirode i počni igru memorije!
Foto: AMG

Projekat Zasadi drvo misli i na najmlađe

MALA ŠKOLA PRIRODE: Igrajmo se i učimo zajedno, poslušaj audio radionicu, pročitaj Bukvar prirode i počni igru memorije!

Zasadi Drvo -

Od danas na sajtu kurir.rs Mala škola prirode možete poslušati audio radionicu, preuzeti i pročitati bukvar prirode i nakon toga započeti igru memorije.

Igra memorije je uzbudljiva igra za jednog ili više igrača namenjena prevashodno deci uzrasta do 12 godina, iako u njoj mogu učestvovati i stariji igrači. Ključ uspeha u ovoj igri su koncentracija i dobro pamćenje.

Igra traje 15 dana, od 17. Septembra do 01. Oktobra. Toga dana tačno u podne će biti objaveljno 20 najbolje rangiranih igrača tokom celog perioda trajanja igre. Za njih smo pripremili sledeće nagrade:

  • 1.-10. mesta na rang listi: 10 poklon radionica u Botaničkoj bašti „Jevremovac“ koje će se održati u nedelju 04.10.2020. godine u Botaničkoj bašti „Jevremovac“ u Beogradu + 10 dm drogerie markt poklon paketa
  • 11.-20. mesta na rang listi: 10 dm drogerie markt poklon paketa

Pravila su jasna:

POČETAK IGRE

Da bi igrač mogao da učestvuje, potrebno je da pokrene igru, a zatim se uloguje tako što će napraviti svoj profil u aplikaciji na sajtu kurir.rs, upisivanjem Imena i prezimena, e-mail adrese i broja telefona (ukoliko je učesnik maloletno lice navedenu registraciju treba da obavi njegov zakonski zastupnik).

Pri saglasnosti sa početkom igre memorije, igraču će biti otvoreno 24 polja, identičnog izgleda, na kojima će biti logotip Zasadi Drvo. Da bi igra započela potrebno je da igrač klikne na bilo koje od ponuđenih polja, posle čega će se polje rotirati za 180 stepeni i prikazati određenu fotografiju. Potrebno je da igrač klikne na bilo koje drugo polje, kako bi pronašao dva polja sa istom fotografijom. Ukoliko na drugoj fotografiji bude fotografija koja nije identična prvoj prikazanoj fotografiji, oba polja će se vratiti u prvobitni položaj tj. igraču će biti prikazana poleđina karte sa Zasadi Drvo logotipom. Ukoliko su obe fotografije iste, te dve karte će ostati otvorene tj. prikazane i igrač nastavlja da traži dve karte sa istim fotografijama.

  • Uneti podaci biće tretirani u skladu za Zakonom o zaštiti podataka o ličnosti Republike Srbije i biće korišćeni isključivo za ostvarenje kontakta lica ovlašćenih za predstavljanje ispred sajta www.kurir.rs u skladu sa uslovima korišćenja igre memorije u okviru Male škole prirode. Registracijom naloga, smatraće se da je učesnik upoznat sa ovim Pravilima i Uslovima korišćenja Male škole prirode.

ZAVRŠETAK IGRE

Igra je završena kada igrač pronađe - "spoji" sve fotografije na poljima u najkraćem vremenu i njegov rezultat će biti prikazan u okviru rang liste. Ukoliko igrač više puta pristupi igri, računaće se samo njegov najbolji rezultat.

Konačna rang lista u okviru igre memorije će biti objavljena u podne 1. oktobra, nakog čega će 20 najbolje rangiranih igrača biti obavešteni o nagradama.

U slučaju da prvih 10 rangiranih učesnika ne bude moglo da pristupi poklon radionici u Botaničkoj bašti „Jevremovac“ u Beogradu, zadržavaju pravo na drugi deo nagrade u vidu dm drogerie markt poklon paketa.

Igrači će u svakom trenutku moći da pristupe rang listi i vide svoj rezultat.

Foto: AMG

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track