VOLONTERI OKUPLJAMO SE U SREDU NA BRDU ĆAVA KOD KRALJEVA: Danas je zadnji dan da se prijavite i s nama zasadite svoje drvo!
Foto: Kurir

Prijavite se

VOLONTERI OKUPLJAMO SE U SREDU NA BRDU ĆAVA KOD KRALJEVA: Danas je zadnji dan da se prijavite i s nama zasadite svoje drvo!

Zasadi Drvo -

Da zasadite svoje drvo u sredu na brdu Ćava prijavite na sajtu zasadidrvo.rs

Čuvari prirode će na brdu Ćava, najpoznatijoj zelenoj oazi nadomak grada, posaditi sadnice crnog bora

Prolećna sadnja u okviru akcije „Zasadi drvo“ održaće se na brdu Ćava, koje se nalazi nadomak Kraljeva, u sredu, 28. aprila, s početkom u 10.30 časova. Čuvari prirode će ovim okupljanjem zatvoriti drugu sezonu akcije „Zasadi drvo“, koja se nastavlja već početkom narednog meseca, 6. maja.

Poznato je da drveće ima ogroman značaj na kvalitet života ljudi, pogotovo u urbanim sredinama, zato je neophodno da se volonteri priključe akciji kako bi zajedničkim snagama posadili što veći broj sadnica i na taj način dali svoj doprinos prirodi, odnosno proizvodnji kiseonika, elementu koji je neophodan za opstanak cele naše planete. Tim povodom pozivamo sve ljubitelje prirode da se priključe akciji „Zasadi drvo“ na pomenutoj lokaciji u Kraljevu i učestvuju u jednom lepom druženju, u kojem će se saditi sadnice crnog bora.

Zborno mesto volontera je u OŠ „Vuk Karadžić“ u Beranovcu u 10 časova.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track