03:38

NOVA SEZONA AKCIJE ZASADI DRVO! Branislav Nedimović: Ekologija je isplivala u prvi plan

KURIR TELEVIZIJA

NOVA SEZONA AKCIJE ZASADI DRVO! Branislav Nedimović: Ekologija je isplivala u prvi plan

Zasadi Drvo -

Nova sezona akcije "Zasadi drvo" pod nazivom "Četiri godišnja doba" počela je sa velikim ciljevima. Jedan od njih je i da se posadi 200.000 sadnica na teritoriji čitave Srbije.

Kada je akcija počela 2019. godine zasađeno je više od 51.000 sadnica u godini, a već sledeće godine zasađeno je 100.000 sadnica.

zasadi drvo
foto: Kurir televizija

Kompanija Adria media Group i DM su imale jasan plan i jasan cilj, kada su pored tradicionalnih partnera uključile i nove, a to su Ministarstvo prosvete, nauke i tehnološkog razvoja i Zavod za zaštitu prirode.

zasadi drvo
foto: Kurir televizija

Predstavnici ovih kompanija na otvaranju nove sezone akcije poručili su da je u ovome jako važna uloga svakog pojedinca, ali je još veća uloga institucija i firmi koje su njeni pokretači.

zasadi drvo
foto: Kurir televizija

Događaj je otvorio poptredsednik Vlade Srbije i ministar poljoprivrede, šumarstva i vodoprivrede, Branisalav Nedimović koji je istakao da je priča o ekologiji na ovaj način isplivala u prvi plan.

Kurir.rs

Kurir televizija je dostupna na kanalu broj osam za korisnike MTS Iris TV, m:SAT tv, Supernova, BeotelNet, Orion telekom, Pošta NET i Sat-trakt na teritoriji Srbije, u okviru platforme m:tel u Crnoj Gori i Bosni i Hercegovini i MTEL Global u dijaspori, kao i na aplikaciji Arena Cloud.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track